Niye kizzx🙂)Deluuu :-D
Niye kizzx🙂)Deluuu :-D
AminnnnnnAyyyyyyyy insaallah ya nolur rabbim sen bizlere de nasip et anneligi hayirlisiyla insaallah ! Aamiinn ecmein cumlemiz için..
canm oyle haklisin esim bana kiyamiyo yemek ble yaptrmiyo ama annesi vicdansiz kendi torunu icin hastaneye gdiyotum ona ble gonlu olmuyo bizde hastayz ama gdemiyoruz dye brn engellemiyorumki onlari hastane herkese acik yaniCanim böyle birseyi aslında sen demeden esin düşünmeli ama madem oyle eşini de kırmadan tatlı dille bunu ona söyle. Annenin seviyorum kırmak da istemiyorum ama bugünlerde ağrım çok ev islerini bile yapamıyorum diyebilirsin. Ama tatlı dil çok önemli bak gör ozaman bir sıkıntı olmaz 🙂
Tabiki gelebilirsin hayatim ama ortada kahvalti yok ben hala yatakdayim😀 daha yeni kalkiyom simdi asagi incem hazirlicam beklerum bebem😛Bende geleyimmi canim 🙂
Gunaydinlar bu arada Mc.
Herkese hayirli sabahlar ve cum'a lar olsun insaallah...![]()
![]()
![]()
canm esim evde yalnz kalmami istemiyo o yuzden kramiyorm onu ama bu gun kesinlikle gtmcemNiye mecbur ? Niye evinde kalmiyosun ? Evindeki huzur hic bir yerde yok.
Yani sende ona oyle de.. esine spyle ben stres oluyorum annenle konus de.. cunki sen ne dersen de sana kirilir ama kendi ogluna kirilmaz..canm oyle haklisin esim bana kiyamiyo yemek ble yaptrmiyo ama annesi vicdansiz kendi torunu icin hastaneye gdiyotum ona ble gonlu olmuyo bizde hastayz ama gdemiyoruz dye brn engellemiyorumki onlari hastane herkese acik yani
Aynen biz variz korkarsan bizimle konusursun🙂)canm esim evde yalnz kalmami istemiyo o yuzden kramiyorm onu ama bu gun kesinlikle gtmcem
aynen canm bende kahvaltiya geliyorum midem cok bulaniyo yiyemiyorum bsey kafa dagitr yerim sizinle😉Aynen biz variz korkarsan bizimle konusursun🙂)
canm oyle haklisin esim bana kiyamiyo yemek ble yaptrmiyo ama annesi vicdansiz kendi torunu icin hastaneye gdiyotum ona ble gonlu olmuyo bizde hastayz ama gdemiyoruz dye brn engellemiyorumki onlari hastane herkese acik yani