vay oda iyiymis sohbetiniz koyu olur kizAleyküm selam canım annemlere geldim gelinler dışarda ben bebek uyutuyorum akşamada burdayım gelinlerle bayadır görüşmüyorduk hasret gidericez

vay oda iyiymis sohbetiniz koyu olur kizAleyküm selam canım annemlere geldim gelinler dışarda ben bebek uyutuyorum akşamada burdayım gelinlerle bayadır görüşmüyorduk hasret gidericez

kız bende diyorum bu taş nerden geldi kafama demek sen atınAşk olsun milleeet aç açççççç hem BANANEEEEE senin sigarandan kayfenden gı

seninde öyle olsun kizHayırlı Cumalar bebeklerim. Ömrünüz bereketliii, çayınız şekerli, kocalarınız minnoş, evlatlarınız bahtlı, saçlarınız bukleli, kuru fasülyeleriniz pişken, akıbetiniz hayr olsun![]()

olsun kız sefan olsun kız Amerika başkanı virüse yakalanmış haberin varmı kızOlsun anasını satayım da BANANEEEE![]()
Kahve için afiyet olsun canım sigara için ne diyeceğimi biliyorsundurben soracak olursanız bakonda kahve içiyorum birde sigara 😉![]()
Gebersinolsun kız sefan olsun kız Amerika başkanı virüse yakalanmış haberin varmı kız
bencedeGebersin