Selam .Eşim adet olmadı 4 gün oluyor.Test yaptık 3 tane çizgilerden biri silik çıkıyor hamilelik var diyebilirmiyiz ve neyapmamız lazım yardımcı olursanız teşekürler şimdiden.
 
Merhaba ,testler gebelik lehine .Yarın net sonuç için HCG testi yapın .Aldığınız sonuca göre hekime görünebilirsiniz.Gerekli yönlendirmeyi hekiminiz yapıcaktır.
 
İyi günler eşimde gecikme var kan testi yaptık sonuç 74 çoktı hamilelik varmı acaba?
 
Merhaba ;testin silik çıkması gebelik olarak kabul ediliyor.Plano testler hatalı sonuç verebiliyor.Bu yüzden HCG testi yaparak net sonucu alabilrsiniz.
 
beyza ablam hamileyim yardımlariniz için cok tesekür ederim .keseyi ne zaman görürüm sizce
 
Merhaba ,gözünüz aydın.Allah tamamına erdirsin.Keseyi gebeliğin 5-6 . haftaların da görürsünüz.Hekim kontrolünüzü aksatmayın.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile, sevgiler..
 
beyza abla 2 günüm geçi adet olmadım bende iftardan sonra test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamilemiyim.çok istiyorum bebeğimin olmasını ne olur dua edin.4 aylık evliyim
 
Merhaba ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak kabul edilir.Tabi test bozuk değil ise.Yarın hcg testi yapın net sonucu alırsınız.İnşallah Allah hayırlı evlatlar nasip etsin..
 
Geri
Üst