Gezegen Falı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esengül
11.01.1988
akşam: 24:00 diye biliyorum
ay

Sevdiğiniz insanlara duygusal yanınızı göstermekten hiç yorulmazsınız. Sizi düşünenlere karşı çok eli açık bir insanısınız. Eli açıklığınız, aşk ve sadakat içeridği için bunu hakedenlerde sizi çok seviyorlar.

Aşkı bütün formatları ile tanıyor ve ciddiye alıyorsunuz. Oyun oynamayı sevmiyorsunuz. Bütün bunlar sizi duygusallık konusunda karşı koyulmaz birisi yapıyor. Sev, her zaman, senin için acele davranmalılar belki. Pratik olarak imkansızdır sana yaklaşmak, senin onlara izin vermen için onların bunu kanıtlaması gerekir..İnsanları biraraya getirme yetiniz inanılmaz. Bu özelliğiniz iş veya sosyal bir olayda gerektiği anda ortaya koyabileceğiniz bir yetenek olarak görünüyor. Ön yargı olmadan bütün tarafları ve olayları görme yetiniz var. İnsanlar size öyle güveniyorlarki vereceğiniz kararlar onlar için tarafsız ve inanılır oluyor.
 
Son düzenleme:
Isim : Ece

Dogum Tarih : 15 Eylül 1986

Dogum saati : 17.00 - 18.00 arasi (annem 17.30 diyor emin degil ama)

Gezegen : Ay



Simdiden cok tskler.
 
Isim : Ece

Dogum Tarih : 15 Eylül 1986

Dogum saati : 17.00 - 18.00 arasi (annem 17.30 diyor emin degil ama)

Gezegen : Ay



Simdiden cok tskler.

Önemli olan herşey hakkında senin düşüncelerindir. Herkesle paylaşacağın düşüncelerin gerçektende sana özgü ve çok özel. Fakat, başkalarını aynı oranda dinleyen birisi değilsiniz Tehtid edilmekten veya kıskançlıktan nefret ediyorsunuz ve bunları size karşı kullananlara karşı hiç bir şekilde toleransınız yok. Senin çekingenlikler eksikliğin ve doğuştan olan şakacılık, seni herhangi bir partinin yaşamına yapar. Sen, beklenilmeyen yapmaya güvenilebilirsin. Sen senin en iyinde olmak, kişisel özgürlüğün muazzam bir miktarına sahip olmalıdır. Sen, her zaman her iki duygusal ve fiziksel uyarımın takibindesinİnsanları biraraya getirme yetiniz inanılmaz. Bu özelliğiniz iş veya sosyal bir olayda gerektiği anda ortaya koyabileceğiniz bir yetenek olarak görünüyor. Ön yargı olmadan bütün tarafları ve olayları görme yetiniz var. İnsanlar size öyle güveniyorlarki vereceğiniz kararlar onlar için tarafsız ve inanılır oluyor.


.
 
Son düzenleme:
20.03.77
12.00-1.00 aasıymış
etkilendğim gezegen satürn


Satürn bizim yetersizliğimizi eksikliğimiz gösterir. Satürnün tablonuzda bulunduğu yer sizin en zayıf olduğunuz yerleri alanları gösterir.

Sen, kendinde senin güven eksikliğin için telafi etmek için diğerlerinden birçok övgüye ihtiyaç duymaya yönelirsin. Eğlence olmalı olan hatta sosyal koymalar, ve tehdit etmeyen, senin için emektir İsteklerinizi ve hayalleriniz çok ciddiye alıyorsunuz ve onları gerçekleştirmek için çok ama çok çalışıyorsunuz. Bunu yaparken bir çok insana karşı kırıcı olabiliyorsunuz ve bu diğer insanları sizden uzaklaştırabiliyor. Değişiklikten korkan insanlara dayanamıyorsunuz. Sen, diğer insanların samimiyeti ve iç-motivasyonlarının çabuk ve doğru yargıcısın. Gerçekten insan koşusunun, senin akıllılığının açıkgörüşlülüğünü yanlış değerlendirmen için seni yapabildiğini neyi yapabildiğini görmesi için senin yeteneğin.
En kötü durumda bile kendine güvenini kaybetmeden, kötü durumu yararına çevirebiliyorsun. Biliyorsunki sen vazgeçmediğin sürece kimse seni yenemez ve kesinlikle kuşatılamazsın. Başkalarına ihtiyacın veya yardım isteme güdün yok. Proje başlatmak için başkalarının seni iteklemesine veya etkilemesin ihtiyacın yok. Yarışmı çok seviyorsun ve kazanmak senin için çok çok çok önemli.
 
didem
26.03.1988
saat 20.00 21.00 arası
gezegen:uranüs

Sen, açık bir akılla yaşam ve insanlara yaklaşırsın. Senin fantezi iç dünyan ve fikirler, çok zengindir, bundan dolayı senin, çoğu olarak maddi başarıyla öyle kaygılı olmadığın muhtemeldir.En kötü durumda bile kendine güvenini kaybetmeden, kötü durumu yararına çevirebiliyorsun. Biliyorsunki sen vazgeçmediğin sürece kimse seni yenemez ve kesinlikle kuşatılamazsın. Başkalarına ihtiyacın veya yardım isteme güdün yok. Proje başlatmak için başkalarının seni iteklemesine veya etkilemesin ihtiyacın yok. Yarışmı çok seviyorsun ve kazanmak senin için çok çok çok önemli.

Bir projeye kendini verdinmi o projenin başarılı olmaması mümkün değil. İşkolik olma riskiniz var dikkatli olun. Unutmayın dünyada zevk alacağınız başka şeylerde var.
 
çiğdem 17 kasım 1981
saat 05,30-6,30 arasında
gezegen üranüs

teşekkürler

Diplomasi yeteneğiniz ve herşeyde denge sağlamanız sizi bir takım oyuncusu yapıyor. Herkes biliyorki siz onların düşüncelerini dileyeceksiniz ve onlara değer vereceksiniz. Bütün tarafları mutlu edecek sonuçlara varmakta ustasınız Amacınıza ulaşmak için ihtiyacınız olan en iyi bazan kendi yeteneklerinizi bile kötü şekilde etkileyebilir. Çoğu zaman neyin sizin için ulaşılabilir olduğunu bildiğiniz halde, bazı projelerde başarısız olduğunuz da görülmüştür. Bunlar kendinizden emin olmadığınız zamanlarda olur. Bazende hiç bir şeyi beğenmeyen bir tavır sergileyebilirsiniz. Bazan çok inatçı şekilde elinizdeki şeylerde bencil olabiliyor ve diğer şeylere karşı ilginiz azalabiliyor. Bu sizin düşünme yeteneğinizi limitleme açısından iyi bir şey olarak gözükmüyor. Fakat genede deri bir düşüme yetiniz var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst