H Hulya034 Paylaşımcı Melek 29 Ağustos 2019 #1 Göğüs ucu ağrısı yaşayanlar Merhaba. Bugün öğle saatlerinden beri göğüs uçlarımda bir ağrı ve sertlik var. Adet günüme 12 gün var. Bu durum neden olur?
Merhaba. Bugün öğle saatlerinden beri göğüs uçlarımda bir ağrı ve sertlik var. Adet günüme 12 gün var. Bu durum neden olur?
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 29 Ağustos 2019 #2 Hulya034' Alıntı: Merhaba. Bugün öğle saatlerinden beri göğüs uçlarımda bir ağrı ve sertlik var. Adet günüme 12 gün var. Bu durum neden olur? Genişletmek için tıkla ... @SadmiN @Uzman SühaN
Hulya034' Alıntı: Merhaba. Bugün öğle saatlerinden beri göğüs uçlarımda bir ağrı ve sertlik var. Adet günüme 12 gün var. Bu durum neden olur? Genişletmek için tıkla ... @SadmiN @Uzman SühaN
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 29 Ağustos 2019 #3 Hulya034' Alıntı: @SadmiN @Uzman SühaN Genişletmek için tıkla ... Uzun zamandır kafama takmıyodum ama acaba hamilelik ile alakası olabilir mi bu durumun?
Hulya034' Alıntı: @SadmiN @Uzman SühaN Genişletmek için tıkla ... Uzun zamandır kafama takmıyodum ama acaba hamilelik ile alakası olabilir mi bu durumun?
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Ağustos 2019 #4 Yine başladık aynı festivale bilmiyoruz sorunuzun cevabını...
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 29 Ağustos 2019 #5 SadmiN' Alıntı: Yine başladık aynı festivale bilmiyoruz sorunuzun cevabını... Genişletmek için tıkla ... Gerçekten merak ettim sadexe bi göğsüm böyle
SadmiN' Alıntı: Yine başladık aynı festivale bilmiyoruz sorunuzun cevabını... Genişletmek için tıkla ... Gerçekten merak ettim sadexe bi göğsüm böyle
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 29 Ağustos 2019 #6 SadmiN' Alıntı: Yine başladık aynı festivale bilmiyoruz sorunuzun cevabını... Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olursanız gerçekten memnuniyet duyarım. Korkmam gereken bi durum var mı?
SadmiN' Alıntı: Yine başladık aynı festivale bilmiyoruz sorunuzun cevabını... Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olursanız gerçekten memnuniyet duyarım. Korkmam gereken bi durum var mı?
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Ağustos 2019 #7 Hulya034' Alıntı: Yardımcı olursanız gerçekten memnuniyet duyarım. Korkmam gereken bi durum var mı? Genişletmek için tıkla ... Bence yok hülya
Hulya034' Alıntı: Yardımcı olursanız gerçekten memnuniyet duyarım. Korkmam gereken bi durum var mı? Genişletmek için tıkla ... Bence yok hülya
M Mügü Paylaşımcı Melek 30 Ağustos 2019 #8 SadmiN' Alıntı: Yine başladık aynı festivale bilmiyoruz sorunuzun cevabını... Genişletmek için tıkla ... anam bu halen doğurmadım daha benim komşum doğurdu bir kızı oldu ama halen görmeye gidemedim
SadmiN' Alıntı: Yine başladık aynı festivale bilmiyoruz sorunuzun cevabını... Genişletmek için tıkla ... anam bu halen doğurmadım daha benim komşum doğurdu bir kızı oldu ama halen görmeye gidemedim
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Ağustos 2019 #9 Mügü' Alıntı: anam bu halen doğurmadım daha benim komşum doğurdu bir kızı oldu ama halen görmeye gidemedim Genişletmek için tıkla ... Yok hülyanın doğuma daha çok var selinin de 1 haftası kaldı
Mügü' Alıntı: anam bu halen doğurmadım daha benim komşum doğurdu bir kızı oldu ama halen görmeye gidemedim Genişletmek için tıkla ... Yok hülyanın doğuma daha çok var selinin de 1 haftası kaldı
M Mügü Paylaşımcı Melek 30 Ağustos 2019 #10 kızlar burayı özlemişim ya kaç gündü yazamadım ya ha ha kızım birde bana kahve getirdi