Yahu niye kimse cevap vermiyoBu hamilelik mi yoksa çok ciddi bi şeyden şüphwlenebilir miyim?
Yahu niye kimse cevap vermiyoBu hamilelik mi yoksa çok ciddi bi şeyden şüphwlenebilir miyim?
Hülya biz bilemeyiz o kadarını çok ağrım sızım var diyorsan dr gitYahu niye kimse cevap vermiyo
Hanilelik ile ilgili bi durum olabilir mi? Bari bunu söyleyin allah aşkına ya?Hülya biz bilemeyiz o kadarını çok ağrım sızım var diyorsan dr git
21 haftalık gebe birinde de bu olabilir mi meselaHanilelik ile ilgili bi durum olabilir mi? Bari bunu söyleyin allah aşkına ya?
Karşı komşum hamile hiç öyle bi şey demediHanilelik ile ilgili bi durum olabilir mi? Bari bunu söyleyin allah aşkına ya?
Bi sorabilir misiniz komşunuzaKarşı komşum hamile hiç öyle bi şey demedi
Maalesef evde değilBi sorabilir misiniz komşunuza
psikolojik olabilir seni ve selini tanıdıktan sonra bu soruların biraz psikolojik kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Yardımcı olursanız gerçekten memnuniyet duyarım. Korkmam gereken bi durum var mı?
aynenpsikolojik olabilir seni ve selini tanıdıktan sonra bu soruların biraz psikolojik kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ben dw acaba psikolojik mi dedim ama cidden ağrıyomuş meğerpsikolojik olabilir seni ve selini tanıdıktan sonra bu soruların biraz psikolojik kaynaklı olduğunu düşünüyorum.