lavinya adananın neresinde oturuyorsun bende adanalıyım
hadi yaaaaa sevindimm🙂çukurova tarafı sen ?
lavinya adananın neresinde oturuyorsun bende adanalıyım
inş güzel haberlerle dönersin bnde ankaradyım eğer başkent hastanesinden memnun kalırsan bende oraya başlayabilrm bnde pko var çnkü senn varmıydı pko veya başka bişikimse gelmiyor buralara sanirim!bugun asilama yaptirdigim doktora gittim letrozole verdi gunde 2 tane 5 gun kullanicam!tabii 27sindede baskentte randevum var!bugun baskenti aradim doktor bu ilaci verdim dedim kullanabilirsin dedi cunki tedavin adet zamanlarinda baslicak dedi! bende bu ilaca baslicam bakarsiniz normal yollardan hamile kalirimda tup bebege gerek kalmaz bakalim hayirlisi!
bende 27sine baskentten randevu aldim! insallah hersey yolunda gider, adim adim herseyi yazicam... cok heyecanliyim..umarim rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapar...
kimse gelmiyor buralara sanirim!bugun asilama yaptirdigim doktora gittim letrozole verdi gunde 2 tane 5 gun kullanicam!tabii 27sindede baskentte randevum var!bugun baskenti aradim doktor bu ilaci verdim dedim kullanabilirsin dedi cunki tedavin adet zamanlarinda baslicak dedi! bende bu ilaca baslicam bakarsiniz normal yollardan hamile kalirimda tup bebege gerek kalmaz bakalim hayirlisi!
firuze bendede pko var malesef adetler berbat düzensiz
aynen canım bndede öle klomen kullandım dün doktora gttm büyümemiş dedi perş yine çağırdı normalmi büyümemesi bilmiorum ama dün akşamdan beri kasıklarımda ve belimde çok ağrı başladı sen hangi tedavi süreçlerinden geçtin