Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ekledim canım ekledim dee abla demesen 🙂 kötü anıları var bende 🙂

maaşaallah...

güle güle canım güle güle

ay hadi bakalım sabah iyi haberlerini bekliyoruzzzz

var canım yine aşılama yaptırcek 🙂 gününü bekliyo işte

ayy bitanem öyle özlediöm ki onuu görürsen ısır yanaklarndan beinim için tamammı

desenim tam diycektim desenim meleğim benim yazılarımı hiç görmüyo diyeeeee
fıstığmmmm yerim seni yer

ayy bitanem öyle özlediöm ki onuu görürsen ısır yanaklarndan beinim için tamammı

desenim tam diycektim desenim meleğim benim yazılarımı hiç görmüyo diyeeeee
fıstığmmmm yerim seni yer

okumammı kız , oğlan halıya meyve suyu döktü onu silmeye gittim bir ara hemen yazamadım 🙂

önemli değil meleğim yaaa ne olacak valla bende bugün çok yorgun geldim işten hiç bişi hatırlamıorum 🙂 Ben şemdinlide eşim yüksekovada görev yapıor kuzum

ay evet yaa ao sensin , ay çok güldüm kendime kafayı yedim benn, ya tekrar özür dilerim tatlım.

inş busefer tutar şehnazımın aşilaması inşallahhhhhh

aaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......İnşaallah peş peşe hepimiz güzel haberler vereceğiz yaaa, ben çok yaklaştığımızı hissediyorum gerçekten isim isim saymayayım ama çok kişiden umutluyum valla....

ben yatsıyı kılayım abdestim kaçmadan 🙂

hadi canlar izgil kaçar öpüyorum hepiniziiiiiiiiii
kıs desen burada kendimize salak psikopat diyoruz yaaaa kıssss öle anlışılacak yada anlaşılıyo hhheeehhheeee
neyse kuşum herkesiii öpüyorum
aslıgökçe yarın davul zurnayla beraber gelicem bacım hheeehhheee

okumammı kız , oğlan halıya meyve suyu döktü onu silmeye gittim bir ara hemen yazamadım 🙂
ay evet yaa ao sensin , ay çok güldüm kendime kafayı yedim benn, ya tekrar özür dilerim tatlım.
ne özrü kuzum yaaa aşk olsun 😀

tamam tatlı hemşom ,sağolasın

hayırlı geceler kızlar uyumadınızmı sız daha
:meri:

uyumadık şekerrr, nasılsın bakalım bu gün test yaptırdın mı , kanda baktıracaktın?

Kızlaaarrr ben geldim, nasılmış bakalım melekler?🙂

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

Geri