Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı geceler kızlar uyumadınızmı sız daha
:meri:
daha uykum anca gelmeye başladı hheehheee naber kısss söle ebene onun ebesine........yaparım..........yaparım........da yaparım hattta........bile yapabirim
Kızlaaarrr ben geldim, nasılmış bakalım melekler?🙂
oyyyyyyyy kuşum hoşgeldin kartanem bende çıkıyodum gel otur yarime yerim soğumasım hheehheee
ayşegülüüüüüüüüüüüüm canımıniçi öpüyorum senide çoook çoook
herkese iyi geceler

hadi canlar izgil kaçar öpüyorum hepiniziiiiiiiiii
kıs desen burada kendimize salak psikopat diyoruz yaaaa kıssss öle anlışılacak yada anlaşılıyo hhheeehhheeee
neyse kuşum herkesiii öpüyorum
aslıgökçe yarın davul zurnayla beraber gelicem bacım hheeehhheee

Güle güle izgil...

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

Hoşbulduk canım...

daha uykum anca gelmeye başladı hheehheee naber kısss söle ebene onun ebesine........yaparım..........yaparım........da yaparım hattta........bile yapabirim

oyyyyyyyy kuşum hoşgeldin kartanem bende çıkıyodum gel otur yarime yerim soğumasım hheehheee
ayşegülüüüüüüüüüüüüm canımıniçi öpüyorum senide çoook çoook
herkese iyi geceler

Alemsin ya...
hadi sana da iyi geceler bebeem🙂

okumammı kız , oğlan halıya meyve suyu döktü onu silmeye gittim bir ara hemen yazamadım 🙂

ay evet yaa ao sensin , ay çok güldüm kendime kafayı yedim benn, ya tekrar özür dilerim tatlım.

aaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......İnşaallah peş peşe hepimiz güzel haberler vereceğiz yaaa, ben çok yaklaştığımızı hissediyorum gerçekten isim isim saymayayım ama çok kişiden umutluyum valla....

ben yatsıyı kılayım abdestim kaçmadan 🙂

canımsınn canımmm temizle tabi döksün yeğenim yerim onu bennnn

inş inş canmmmm bendende ümitlisin diymi gülümmmmmmmmmmm

hehe kendimi hatırlatmassam olmazzz

amiiiiin kuşum inşalaaaaaaaaaah bütün temennimiz bu dua edilm bol bol

evet canımmm inş zaten çok dua ediyorumö ben onaaa canım o benim sana sen de canım sınn hepimize ediyorum bool bolll

Geri