iiyim gülüm sen nasılsın
Ne olsun güzelim, bende pek haber yok yarın bi kontrole gidicem o kadar, hadi inş senin hamile haberlerini alırız🙂
bilmem artık regl ağrılarım arttı amaaaaaaaaan neyse kaldı 2 gün
inşallaaaaah kontröllerin çoook çoook güzel çıkar
İyi uykular, güzel rüyalar tatlım🙂Düşünme işi, nasılsa geçiyo bi şekilde...kızlar ben de çıkayım artık çok uykum geldi üfff yarın yine iş var yaaaaa 🙁((

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

evet canım aramızda 1 saatlik yol var ama buralarda terör nedeniyle geliş gidiş yapılmıo haftasonları ancak görüşebiliozSağolasın, iyi dyelim iyi olalım inş. Sen eşinden ayrıydın değil mi, Allah kavuştursun...
daha uykum anca gelmeye başladı hheehheee naber kısss söle ebene onun ebesine........yaparım..........yaparım........da yaparım hattta........bile yapabirim
ağzını opeyım canım guzel soyledın nıye sınırlendın pek anlamadım ya uzme kendını hemşom kıyamam sana
oyyyyyyyy kuşum hoşgeldin kartanem bende çıkıyodum gel otur yarime yerim soğumasım hheehheee
ayşegülüüüüüüüüüüüüm canımıniçi öpüyorum senide çoook çoook
herkese iyi geceler
yok canım cumartesı gıtcem ınsallah doktr utrasyana bakınca gorurr zaten varsada yoksadatamam tatlı hemşom ,sağolasın
uyumadık şekerrr, nasılsın bakalım bu gün test yaptırdın mı , kanda baktıracaktın?
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn
güzelimm ,inş geçmiş dr sağlıklı sağklı bebiş yapmaya başlarsın duarım seninleeeeeeeeee