Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kızlar günayadın herkese.hava kapalı ve çok sıkıcı.kocişim uyuyo bende süreli kabuslar gördüm mala döndüm şuan 😀 pınarcım o zaman ilaçlardandır.kullandığın ilaçlar yan etki yapabilir.sonuçta her zaman vücut alışkın değil bu tip kimyasallara canım.ama inş bebiştendir 🙂
kızlar günayadın herkese.hava kapalı ve çok sıkıcı.kocişim uyuyo bende süreli kabuslar gördüm mala döndüm şuan :d pınarcım o zaman ilaçlardandır.kullandığın ilaçlar yan etki yapabilir.sonuçta her zaman vücut alışkın değil bu tip kimyasallara canım.ama inş bebiştendir 🙂
folibol ne ilacı tatlım günaydınlar kızlar benm de koca gelcek öğle yemeğine onu bekliyorum ii kaynatmışlar ewet canm koyu muhabbetmiş benm de yarın adet günüm bakalım 🙂
kan ilaçlarını kanımm yükselene kadar tatlımm foliboludaa devamlıı bebişş gelene kadar [/QUOTE]
inş bi an önce kan değerin yükselirde bırakırsın o ilacı.folibol zaten öle zarar verici bişi değil.sadece vitamin takviyesi.hadi bakalım kısa zamanda rabbim haber vermeni nasip etsin bizlere 🙂
folibol ne ilacı tatlım günaydınlar kızlar benm de koca gelcek öğle yemeğine onu bekliyorum ii kaynatmışlar ewet canm koyu muhabbetmiş benm de yarın adet günüm bakalım 🙂
günaydın kuşumm 🙂 folibol fiolik asitin diğeri .günde bi tane içiyosun. hamiş kalmadan önce başlıyosun ve hamişkende 3 ay falan içiyosun canımmm.eee sen naptın anlat bakalım.ne zaman spermiogram testine gidecekti eşin bi daha
inş bi an önce kan değerin yükselirde bırakırsın o ilacı.folibol zaten öle zarar verici bişi değil.sadece vitamin takviyesi.hadi bakalım kısa zamanda rabbim haber vermeni nasip etsin bizlere 🙂[/QUOTE]
bitanemm kan ilacımm gebe kalmaya engell degill aksinee gebeliğii destekleyiciii dr verirkenn öle vermiştii inşallahhh güzel haberler veririz cnmm bana öle geliyokii ben size 2,5 ay sonraa güzel haber verecemm kocişş ameliyat olduktann sonraa bakalımm genedee hayırlısı cnmm
günaydın kuşumm 🙂 folibol fiolik asitin diğeri .günde bi tane içiyosun. hamiş kalmadan önce başlıyosun ve hamişkende 3 ay falan içiyosun canımmm.eee sen naptın anlat bakalım.ne zaman spermiogram testine gidecekti eşin bi daha
hmm dr bana da werir mi acep iiyim tatloşum ne yapayım son gittiğimizde ultrasyunda kist çıktı kocişte sperm testinide koca anlatmış perhizsiz oldu diye dr da ozaman haftaya çarşamba perhizli gel demiş canm bende adet olmayı bekliyomki hormon testine gireyim bebişim 🙂 öyle işte bendeki gelişmeler 😀