Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günde 1 kere olduğu için sanmıyorum canım.hani günde 3 kere falan olsa tamam da ben kendimden biliyorum.önemli günlerde günde 1 kere yaptık ve şükür oldu.sen 3 gün falan yap bişi kaybetmezsin canım hiç merak etme.ilişki olunca hemen ayağa kalkma ve dizlerini karnına çek 20 dk kadar öle yat okiş tatlım.
teşekkür ederim canım. önerilerini dikkate alacam..

kızlaaar dün selam verdim snra kaçmak zorunda kaldım🙁 biriniz sormuşsunuz kocasına eski sevgilisinin adını söyleyen mal benim🙂 ya bana bi haller oluyo adetim biteli 20 gün falan oldu son günlerde bende pek bulunmayan bi istek var kocam şoklarda.ayrıca iltihap bittiğinden beri hiç olmayan akıntım coştu koku falan yok ama baya geliyo.midem her daim hassastır bu ara coştu.ve bel ağrım halaa geçmedi.veeeeeee bu halde ev taşicam imdattt!! 🙁

canım ben pazartesi günü çatlatma iğnesini vuruldum. doktor da o gün ve sonrki gün ilişki önerdi. daha sonrasını söylemedi. benimde kafam karıştı. her gün olduğunda kalitesi bozulur mu acaba?
ben geçen ay iğne olmuştum dr bize 3 gün ilişki verdi ama iğneden bi gece önce birlikte olmayın dedi.gün aşırı falan demedi.ama öyle programlı olunca olmuyo biz sadece 2 gün yapabildik mesela.bide innnnnşaaaaalllllaaahhhh olmazsın ama olursan zift gibi adet olabilirsin,iğneden sonra 10 gün içinde yaptıgın bütün testler pozitif olcak bide gebelik hormonu aldıgın için baya belirti yaşayabilirsin hazırlıklı ol tatlım

kızlaaar dün selam verdim snra kaçmak zorunda kaldım🙁 biriniz sormuşsunuz kocasına eski sevgilisinin adını söyleyen mal benim🙂 ya bana bi haller oluyo adetim biteli 20 gün falan oldu son günlerde bende pek bulunmayan bi istek var kocam şoklarda.ayrıca iltihap bittiğinden beri hiç olmayan akıntım coştu koku falan yok ama baya geliyo.midem her daim hassastır bu ara coştu.ve bel ağrım halaa geçmedi.veeeeeee bu halde ev taşicam imdattt!! 🙁
hayırdır inşallahh. belki bebek vardır.. kocanla aranı düzelttin mi? o isimden sonra

düzelttim bide 1 hafta sonra falan gene aynı ismi söyledim.bide adam işe giderken beni öpüyomuş uyurken söylüyomuşum.o değil hayatımda önemli biri değildi,öyle aklıma gelip düşündüğüm bile olmamıştır ne alaka anlamıyorum.Allah'tan kocam anlayışlı bide ben hep dürüst davrandım ona sevgiliyken de kızcak olsa bile yalan sölemedim o yüzden pek kızamıyo ama hoş olmuo tabi.bide gül49 yazmış sol kasığımda batma var diye o bende de çok oluyo sanırım üşütmekten ya da bende yara var ondandır belki

yokk cnm estagfirullahh ben sormuştumm cnmm yaa aranız düzeldi mii diyee benimm eşimee ben ölee bişe yapsamm töbee benle konuşmazzz ama ne güzell eşinn anlayışlıı biri cnmm bu arada bencee bebiş olabilirr dr gittinmii tatlımm

düzelttim bide 1 hafta sonra falan gene aynı ismi söyledim.bide adam işe giderken beni öpüyomuş uyurken söylüyomuşum.o değil hayatımda önemli biri değildi,öyle aklıma gelip düşündüğüm bile olmamıştır ne alaka anlamıyorum.Allah'tan kocam anlayışlı bide ben hep dürüst davrandım ona sevgiliyken de kızcak olsa bile yalan sölemedim o yüzden pek kızamıyo ama hoş olmuo tabi.bide gül49 yazmış sol kasığımda batma var diye o bende de çok oluyo sanırım üşütmekten ya da bende yara var ondandır belki
iyi aranızın düzelmesine sevindim tatlım.. kocalar anlayışlı olunca hayat ne güzel oluyor..sen ne zamandır bebiş istiyosun? ve ne tür tedaviler gördün

ben 7 aydır istiyorum canım ama bence aşırı iltihap vardı baba gibi antibiyotikler yuttum 🙂 ama dr.a gideli 3 ay oldu ondan önceki aylar olmaması normal diye düşünüyorum çünkü iltihabım cok aşırıydı.ilk ay onu kuruttu dr bide glukofen verdi yumurtlamaya katkı olsun diye.geçen ay klomen kullandım snra ovitrelle vuruldum.bu ay eşimden test istedi ama daha yaptırmaya sıra gelmedi.bana herhangi bişey vermedi dinlen bu ay dedi.zaten verse de yapamam taşınıyorum ve çook zor ev bulabildik kafam bi milyon yani hem koli yapıyorum ev muhabbetten de geri kalmıyorum 😀

Geri