Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inş bi an önce kan değerin yükselirde bırakırsın o ilacı.folibol zaten öle zarar verici bişi değil.sadece vitamin takviyesi.hadi bakalım kısa zamanda rabbim haber vermeni nasip etsin bizlere 🙂
bitanemm kan ilacımm gebe kalmaya engell degill aksinee gebeliğii destekleyiciii dr verirkenn öle vermiştii inşallahhh güzel haberler veririz cnmm bana öle geliyokii ben size 2,5 ay sonraa güzel haber verecemm kocişş ameliyat olduktann sonraa bakalımm genedee hayırlısı cnmm[/QUOTE]
inş tatlım bekliyoz tabi güzel haberlerini inş kalırız berabeerrr hamiş bağıracağmız günleri bekşliyorum hamileyimmm diye off off yani 🙂

inşallahh ayşecimmm inşalllahh tabii herşeyinn hayırlısııı bu arada kızlarr gecee kocişş benii izliyoo yaa hayrettt saçlarımla oynuyoo felann ve dünn çok güzelsinn sana her geçen günn daha çok aşıkk oluyomm dediii nan bu heriff benii aldatıyomuu yoksaa ne oluyoo bu bir haftadırr bana ne oluyoo herife ne oluyoo anlamıyomm biri bana anlatsınn hahaha

kızlar bişi dicem benim sayfada kimin yazdığı karışıyo sizinkide öylemi 😕 pınarın yazdığında ayse yazmış gibi gözüküyo kafam karıştı hee

canım ben yumurtlama günlerimde hergün 1 kere yapmıştık.ve hamiş kaldım.ama tabi senin içine nasıl siniyorsa öle yap.kimisi gün aşırı yapıyo 🙂
canım ben pazartesi günü çatlatma iğnesini vuruldum. doktor da o gün ve sonrki gün ilişki önerdi. daha sonrasını söylemedi. benimde kafam karıştı. her gün olduğunda kalitesi bozulur mu acaba?

canım ben pazartesi günü çatlatma iğnesini vuruldum. doktor da o gün ve sonrki gün ilişki önerdi. daha sonrasını söylemedi. benimde kafam karıştı. her gün olduğunda kalitesi bozulur mu acaba?

günde 1 kere olduğu için sanmıyorum canım.hani günde 3 kere falan olsa tamam da ben kendimden biliyorum.önemli günlerde günde 1 kere yaptık ve şükür oldu.sen 3 gün falan yap bişi kaybetmezsin canım hiç merak etme.ilişki olunca hemen ayağa kalkma ve dizlerini karnına çek 20 dk kadar öle yat okiş tatlım.

anam kızınn birii ilişkidenn sonraa 3 saaatt ayagınıı havayaa kaldıırr dedii benimm aklımm almadıı ben de nasıl yapacamm diyee düşünüyodummm 3 saat ne demek yaaa ben popomunn altınaa yastıkk koyuyomm uyuyomm ölee ayagımı felann kaldırmıyommm cnmmm

Geri