Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayırlısı canım allah herkese versin beyinde bitiyor takmamak lazım becersek tabi
inş en kısa zamanda güzel haberler alırız ya nasip kısmet taktiri ilahi işte herşeyin bir zamanı olduğu gibi bununda bir zamanı varmış bekliyoruz sabırla

Kizlar insallah hepiniz en kisa zamanda hamile kalirsiniz..bunu cani gonulden istiyorum..birde yakisiklim sana sorum olacak yaklasik gunde 1litre maden suyu iciyorum icinede taze limon sIkIyOrum cok serinletici..normal sudan daha cok severek iciyorum bir zarari olurmu sence canim??

canım yüksek tansiyon sıkıntın yoksa sorun olmaz allahın izniyle yinede ilk gittiğinde doktoruna sor o senin hem kan değerlerini hem tansiyonunu takip ediyor olmalı daha uygun bir cevap veriri inşallah...

hayırlısı tabi canım ama artık tutsun yaa çok istiyorum 🙂 inş. senin yumurtalarda yolundadır canım topaç topaç olsunlar ve zamanındada çatlasınlar inşallahhh 🙂
aynen canm etrafta bebek için yapılan hazırlıkları görünce daha hevesleniyorum hemencecik benmde olsn istiyorum tutsun bencede yeter artık bizi beklettikleri yaramazların hayırlısı yinede inş büyümüşlerdişr canm inş 🙂

kızlaarr günaydın,nasılsınız? ben dün test yaptırdım yine negatif🙁 ama zaten hiç ümidim yoktu üzülmedim, en kısa zamanda aşılama yaptırmak istiyorum inşalah ozaman tutar.
ceylin sen naptın test yaptınmı?

Geri