inş.olmazsın da canım 🙂 her ay en az 2 kişi hamiş çıksa şu listeden çok süper olacak yaaa 🙂
öle tabi allahım büyük hayırlısı inşallah
inş.olmazsın da canım 🙂 her ay en az 2 kişi hamiş çıksa şu listeden çok süper olacak yaaa 🙂
aspirinde işe yarıyor ben kullanmıştım ama civanperçemi iç daha etkili adet söktrücüKIZLARR YARDIMM!!
kızlar biz yarın tatile gidicektik ama hamile olmadığım için 1_2 gün içinde adet olucam.geciktirici içicektim ama buseferde düzenim bozulcak diye son anda vazgeçtim.tatili bir hafta erteledik şimdide adet söktürücü bişeyler arıyorum🙂
aspirin işe yarıyormu ? yada bitkisel bişeyler,birde sıcak suyla duş alınıyomuş
n'olur yardım ediiiinnnnn 🙂
ben hasta oldum bu sabah bidaki tarihim 30 eylül 36 günde bi oluyorum 3 aydır nedense ekim de dr a dtcez eşimle öle karar aldık kızlarr hakkınızı helel edin herşey için sağolun ben bida bu siteye girmicem bu gün son bi gün hamile kalırsam o zaman gircem inşallah allaha emanet olun :'(
slm sahile valla benim hafta sonum temizlikle geçiyor ilkbahardan sonra sonbahara geçiş temziliği yapıyorum komple evi kaldırdımSlm kızlar hafta sonundan nasılsınız

özlem kafana takma canım hem yaşın küçük hemde yeni evli sayılırsın çok acele etme zaten işede başlayacakmışsın zamana bırak herşeyiben hasta oldum bu sabah bidaki tarihim 30 eylül 36 günde bi oluyorum 3 aydır nedense ekim de dr a dtcez eşimle öle karar aldık kızlarr hakkınızı helel edin herşey için sağolun ben bida bu siteye girmicem bu gün son bi gün hamile kalırsam o zaman gircem inşallah allaha emanet olun :'(