Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

KIZLARR YARDIMM!!

kızlar biz yarın tatile gidicektik ama hamile olmadığım için 1_2 gün içinde adet olucam.geciktirici içicektim ama buseferde düzenim bozulcak diye son anda vazgeçtim.tatili bir hafta erteledik şimdide adet söktürücü bişeyler arıyorum🙂
aspirin işe yarıyormu ? yada bitkisel bişeyler,birde sıcak suyla duş alınıyomuş
n'olur yardım ediiiinnnnn 🙂
aspirinde işe yarıyor ben kullanmıştım ama civanperçemi iç daha etkili adet söktrücü

ben hasta oldum bu sabah bidaki tarihim 30 eylül 36 günde bi oluyorum 3 aydır nedense ekim de dr a dtcez eşimle öle karar aldık kızlarr hakkınızı helel edin herşey için sağolun ben bida bu siteye girmicem bu gün son bi gün hamile kalırsam o zaman gircem inşallah allaha emanet olun :'(

ben hasta oldum bu sabah bidaki tarihim 30 eylül 36 günde bi oluyorum 3 aydır nedense ekim de dr a dtcez eşimle öle karar aldık kızlarr hakkınızı helel edin herşey için sağolun ben bida bu siteye girmicem bu gün son bi gün hamile kalırsam o zaman gircem inşallah allaha emanet olun :'(

canım ya olsun önümüzde ki aya inşallah ama doktora mutlaka git bence de...ama neden girmiycen ki bidaha siteye alışmıştık biz sana 🙁

bakalım bu hafta kimler <linkz id="linkz24">güzel</linkz> haber vericek 🙂 inş. Hepimiz veririz 🙂

sunflower.........7 eylül
a.özlem............30 eylül
ayşe.................15 eylül
asenaşule........14 eylül
<linkz><nobr>sahile</nobr></linkz><linkz id="linkz18"><nobr></nobr></linkz>...............23 ağustos
muamma..........7 eylül
nur...................23 <linkz id="linkz27"><nobr>ağustos</nobr></linkz>
zehra................
uğurlubebek.....
ceylinn.............23 ağustos
bensude...........24 ağustos
ceylangözlü.....30 ağustos
crema...............

özlem kafana takma canım hem yaşın küçük hemde yeni evli sayılırsın çok acele etme zaten işede başlayacakmışsın zamana bırak herşeyi

Geri