Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

KIZLARR YARDIMM!!

kızlar biz yarın tatile gidicektik ama hamile olmadığım için 1_2 gün içinde adet olucam.geciktirici içicektim ama buseferde düzenim bozulcak diye son anda vazgeçtim.tatili bir hafta erteledik şimdide adet söktürücü bişeyler arıyorum🙂
aspirin işe yarıyormu ? yada bitkisel bişeyler,birde sıcak suyla duş alınıyomuş
n'olur yardım ediiiinnnnn 🙂

dün bugün
ama ağrılarım var sanki geldi gelecek gibi işte bekliyoruz sökülmedi daha

ah canım ya inşallah en kısa zamanda gelirler artık,her ay yeniden başlamak yoruyor insanı,şimdi bir ay daha bekliycem diye düşünüyorum geriye dönüp bi bakıyorum ki ne aylar geçmiş...zaman geçiyor ama sabırda bitiyor iki yıl oldu daha nekadar bekliycez belli diil. ama önemli olan sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar olsun bide çok bekletmesinler artık🙂
sen nekadardır istiyordun tedavi görüyormusun?

ah canım ya inşallah en kısa zamanda gelirler artık,her ay yeniden başlamak yoruyor insanı,şimdi bir ay daha bekliycem diye düşünüyorum geriye dönüp bi bakıyorum ki ne aylar geçmiş...zaman geçiyor ama sabırda bitiyor iki yıl oldu daha nekadar bekliycez belli diil. ama önemli olan sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar olsun bide çok bekletmesinler artık🙂
sen nekadardır istiyordun tedavi görüyormusun?

haziranda başladık işte tam anlamıyla tedavi görmüyorum mayısta genel bir kontrolde temiz çıktı testlerim hayırlısı şimdi evet zaman hızlı geçiyor sanırım biraz da takıntılı halemi getiriyoruz ne gözümüzde büyüyor herşey allah aratmasında sabırla bekleriz

bakalım bu hafta kimler <linkz id="linkz24">güzel</linkz> haber vericek 🙂 inş. Hepimiz veririz 🙂

sunflower.........7 eylül
a.özlem............27 ağustos
ayşe.................15 eylül
asenaşule........14 eylül
<linkz><nobr>sahile</nobr></linkz><linkz id="linkz18"><nobr></nobr></linkz>...............23 ağustos
muamma..........7 eylül
nur...................23 <linkz id="linkz27"><nobr>ağustos</nobr></linkz>
zehra................
uğurlubebek.....
ceylinn.............23 ağustos
bensude...........24 ağustos
ceylangözlü.....30 ağustos
crema...............

kızlar adet oldum demeden kimseyi silmiycem 🙂 hatta listeden silmiyip diğer aya yazıcam adet olanları,sonra liste tutmak zor oluyo tekrar soruyoz hep,siz bana şugün oldum diyin hemen öbür aya devredicem.tabiki inşallah kimse adet olmaz ve bebişler gelir...herşey allahtan sonuna kadar bekleyelim 🙂

bakalım bu hafta kimler <linkz id="linkz24">güzel</linkz> haber vericek 🙂 inş. Hepimiz veririz 🙂

sunflower.........7 eylül
a.özlem............27 ağustos
ayşe.................15 eylül
asenaşule........14 eylül
<linkz><nobr>sahile</nobr></linkz><linkz id="linkz18"><nobr></nobr></linkz>...............23 ağustos
muamma..........7 eylül
nur...................23 <linkz id="linkz27"><nobr>ağustos</nobr></linkz>
zehra................
uğurlubebek.....
ceylinn.............23 ağustos
bensude...........24 ağustos
ceylangözlü.....30 ağustos
crema...............

kızlar adet oldum demeden kimseyi silmiycem 🙂 hatta listeden silmiyip diğer aya yazıcam adet olanları,sonra liste tutmak zor oluyo tekrar soruyoz hep,siz bana şugün oldum diyin hemen öbür aya devredicem.tabiki inşallah kimse adet olmaz ve bebişler gelir...herşey allahtan sonuna kadar bekleyelim 🙂

ne güzel konusuon hayırlısı inşallah ben de daha olmadım olunca haber vercemm

Geri