Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
Kızılcım hoşgeldin
umarım çok kısa bi yolculuk olur 🙂
Kızılcım hoşgeldin
umarım çok kısa bi yolculuk olur 🙂
CANIM BENİMM valla ben biras değişiğim çok umutlanmak istemiorum ama ilkkez bu kadar göğüslerim ağrıyo normalde hiç ağrımazdı dün akşamda karnımda acayip bir ağrı vardı hastalandığım ilk gün olan ağrı gibi tam hııhhh diorum geldi gidiorum yok bişii hayırlısı canımmmGünaydın Chatlakcım,
Asıl sen nasılsın yarın 1 ağustos senden de güzel haber bekliyorus canımkendini nasıl hissediyosun?
aramıza hoşgeldin tatlım hemen ekleyelim listeye senide...🙂 dün akşam eşimle ailemize ufak bir misafirin gelmesinin zamanının geldiğine karar verdik
bende aranıza geldim meleklerim... son regl tarihim 24 temmuz idi.. bende sizlerle birlikte kısa bir yolculuğa mı yoksa biraz uzun bir yolculuğa mı çıkacağım..bilemiyorum.. Herkese yüce rabbim hakkımızda hayırlısını versin... Allah gönlümüze göre versin meleklerim... Işık ve sevgi ile kalınız..
Günaydın kızlar, herkese güzel bir gün diliyorum. 🙂
Dualarımız seninle Chatlakcım, inşallah güzel haberler verirsin bizlere...
Kızılım hoşgeldin aramıza, 🙂 inşallah uzun sürmez de bu yolculuğun, meleğini kucağına alırsın hemen 🙂
merycim haberler inşallah pazartesi gelecek bgn kıbrısa gidiorum kısa bir hafta sonu tatili için...inşallah güsel haberlerle dönerim canım..Hosgeldin kizilim!
Umarim hepimiz fazla beklemeyiz.
Chatlak senden ne haber🙂
inşallah dediğin gibi hepimiz hamiş olurus uğurlu gelir bu ay canım...kıslar ağustosa girdik bakalım kimlerden güsel haberler geliyor..
hadi kıslar ağustos ayı bebek ayı olsun herkes müjdeli haber versin
hepimiz teyze olalım annede tabi![]()