Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
benim hevesim kalmadığı için katılamıycam esracım üzgünüm yapmak isteyen yapsın
benim hevesim kalmadığı için katılamıycam esracım üzgünüm yapmak isteyen yapsın

şimdi bende jellibon gibiyim iştahım kaçtı bu olayda kendi haline bırakmak istiyorum çünkü takılınca hesaplamalar yapınca ve çıkmayınca çok hayal kırıklığı oluyor birbirimize lütfen nasıl tedaviler var kim ne aşamada sorunlarımız ne neler yapmalıyız noktasında yardım edelim hamile kalanlar sorun neydi hangi tedavilerden sonra oldu gibi onlara çok ihtiyacım var
canım sana yardımcı olmayı çok isterdim ben 6 aylık evliyim 4. ayımda mueyene oldum doktorum bana herhangi bir sorunun yok ama tedbir olsun şu ilaçları kullan 2 aya kalmaz hamile kalırsın dedi ve 2 ayımda hamile kaldım ama benim çıkardığım tek ders şuydu stres yapmamak ben psikoljik olarak rahatlamıştım ve düşünüyordum o sıra şimdi olucak bu ay bişi varmı diye ve gebelik muyenesinde dr yine tekrar etti kesinlikle dedi eşlerin biribirin alışma süreçleri var bu kiminde 6 ay kiminde bi yıl kiminde daha uzun en önemli şey gebe kalmak isteyenler için rahat olmak ve stres yapmamak dedi evet melişler benim söyleyebileceğim bunlarşimdi bende jellibon gibiyim iştahım kaçtı bu olayda kendi haline bırakmak istiyorum çünkü takılınca hesaplamalar yapınca ve çıkmayınca çok hayal kırıklığı oluyor birbirimize lütfen nasıl tedaviler var kim ne aşamada sorunlarımız ne neler yapmalıyız noktasında yardım edelim hamile kalanlar sorun neydi hangi tedavilerden sonra oldu gibi onlara çok ihtiyacım var