Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim cnm sen nasılsın çok şükür bebiş haberi aldık yaaa....sıra senle bende hadi bu ay inşallah

ıyıyım bende canım evet ya sonunda bebiş haberı alabıldık ne zamandır yoktu bebiş haberı ya moralımız yerıne geldı vallahı sıra bende mı hiç bılmıyorumkı canım hep üzülüyorum sonra o yuzden beklmedeyım Allah ım ne zaman verırse tatlım ama ınsallah senınde güzel haberlerını alıcaz

ıyıyım bende canım evet ya sonunda bebiş haberı alabıldık ne zamandır yoktu bebiş haberı ya moralımız yerıne geldı vallahı sıra bende mı hiç bılmıyorumkı canım hep üzülüyorum sonra o yuzden beklmedeyım Allah ım ne zaman verırse tatlım ama ınsallah senınde güzel haberlerını alıcaz
tabi cnm mevlam zamnını bilir ama yinede biz bu ay sıramızı kimselere vermiyelimm...🙂

ayy canım benim çookk kötüyüm.bebiş falan bilmiyom hiç bi şey hissetmiyorum.başımın ağısından bütün vucudum dökülüyo.

ben sana bırsey dıyeyım mı canım bu bebiş grıbı olmasın hamılelerde olabılıyomus canım umutlandırmak ıstemıyorum ama böyle olanı çok duydum ben ınsallah öylesındır tatlım çok geçmıs olsun ıhlamur falan iç nane lımon iç dıcektım ama bebiş varsa nane ıyı gelmıyor yasak o yüzden ıhlamur iç içinede karabıber koy ıyı gelır

Geri