kış güneşi cnm çok tebrik ederim allah tamamına erdirir inşallah dikkatli ol emi kontrollerinede hemen git ihmal etme cnm hayırlı hamişlik cnm inşallah...
çok sağol canım sna nasip etsin Allah bu duyguyu
kış güneşi cnm çok tebrik ederim allah tamamına erdirir inşallah dikkatli ol emi kontrollerinede hemen git ihmal etme cnm hayırlı hamişlik cnm inşallah...
elacım nasılsın bakalım
ayy canım benim çookk kötüyüm.bebiş falan bilmiyom hiç bi şey hissetmiyorum.başımın ağısından bütün vucudum dökülüyo.canım nasılsın ne durumdasın sen varmı belırtıler
canım çalışmadan sonra ne kadar yattın ve nasıl yattın ve ne sıklıkta çalıstın tatlım
iyiyim cnm sen nasılsın çok şükür bebiş haberi aldık yaaa....sıra senle bende hadi bu ay inşallah
tebrikler canım çookkk sevindim.Mevlam sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
tabi cnm mevlam zamnını bilir ama yinede biz bu ay sıramızı kimselere vermiyelimm...🙂ıyıyım bende canım evet ya sonunda bebiş haberı alabıldık ne zamandır yoktu bebiş haberı ya moralımız yerıne geldı vallahı sıra bende mı hiç bılmıyorumkı canım hep üzülüyorum sonra o yuzden beklmedeyım Allah ım ne zaman verırse tatlım ama ınsallah senınde güzel haberlerını alıcaz
ayy canım benim çookk kötüyüm.bebiş falan bilmiyom hiç bi şey hissetmiyorum.başımın ağısından bütün vucudum dökülüyo.
amin canım hayırlısı inşallah, Rabbim dileyen herkese nasip etsin..