tamam canım hepsii böle yapılıyor zaten bir sürü marka var sen çift çizgiyi görrde kan için gidersin zaten bunun dışında şu pahalı olan erken gebelik testleri dışında bu 3 5 milyoluklar ortalama aynı..tamam canım .eğer olumlu bişey çıkarsa testte sabah hemen sağlık ocağına giderim kan testi için.kız dün bir test aldım 5 tl .3 damla damlatılıyormuş herkesin aldığı bundan mı acaba?iyimidir ki marka ismi yazmayayım dedim.genelde nasıl olur bunlar idrarı kaba alın plastikle 2-3 damla yuvarlak kısma boşaltın 5 dk bekleyin 10 dk dan sonrasını dikkate almayın diyor
inşallah canım dönmez,dönsede hayırlısı olsun,önümüzdeki ay heyecanla bekleriz yineyoncacım şimdilik kahverengi ama kırmızıya dönecek hissediyorum..hayırlısı bakelim🙂

tamam canım iyi o zaman,anam bitane vardı test 31 tl,neymiş okadar!!tamam canım hepsii böle yapılıyor zaten bir sürü marka var sen çift çizgiyi görrde kan için gidersin zaten bunun dışında şu pahalı olan erken gebelik testleri dışında bu 3 5 milyoluklar ortalama aynı..
boşversene en güzel belirti adet gecikmesi sonrasında illaki kan testi yapılıyor nasılsa..ay heyecanla bekliyorum allahımmmmmmm haydi yonca haydi yonca haydiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiitamam canım iyi o zaman,anam bitane vardı test 31 tl,neymiş okadar!!

tamam canım iyi o zaman,anam bitane vardı test 31 tl,neymiş okadar!!
ayyyyy coştum kız çok heyecanlıyım Allahım heyecanı hayali bile güzelboşversene en güzel belirti adet gecikmesi sonrasında illaki kan testi yapılıyor nasılsa..ay heyecanla bekliyorum allahımmmmmmm haydi yonca haydi yonca haydiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiii![]()

anladım canım muhakkak öyledir pahalı çünkü.sen nerelerdeydin dün baktım baktım yoktun?o dedıgın 3 tl olan test ılıskıden 1 hafta sonra sonuç veren bır test ama ne kadar dogruluk payı var bılmıyorum yanı gerekte yok zaten onu almaya
anladım canım muhakkak öyledir pahalı çünkü.sen nerelerdeydin dün baktım baktım yoktun?