Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam canım .eğer olumlu bişey çıkarsa testte sabah hemen sağlık ocağına giderim kan testi için.kız dün bir test aldım 5 tl .3 damla damlatılıyormuş herkesin aldığı bundan mı acaba?iyimidir ki marka ismi yazmayayım dedim.genelde nasıl olur bunlar idrarı kaba alın plastikle 2-3 damla yuvarlak kısma boşaltın 5 dk bekleyin 10 dk dan sonrasını dikkate almayın diyor
tamam canım hepsii böle yapılıyor zaten bir sürü marka var sen çift çizgiyi görrde kan için gidersin zaten bunun dışında şu pahalı olan erken gebelik testleri dışında bu 3 5 milyoluklar ortalama aynı..

kızlar merhaba...nihayet bir hamilemiz var,,ecem...allah kucağına almayı nasip etsin.inşallah vahidemde hamiledir..canlarım size bişey sorsam,benim adetimden birkaç gün sonra kasık ağrım olduu bir yada iki gün akntım sonra kesildi.ağrıda sadece akıntı olduğunda oldu.daha önceki aylarda benim yumurtamn çatlaması üç dört gün srerdi.yumurtam çatlamamış olabilirmi.

KIZLAR BUNU DÜN YAZDIm AMA YANIT GELMEDİ.SANIRIM KİMSE GÖRMEDİ.benim yumurtam çatlamaış olabilirmi.lütfen benide duyuuunnn🙂

anladım canım muhakkak öyledir pahalı çünkü.sen nerelerdeydin dün baktım baktım yoktun?

ben dün evde degıldım canım ya kavınvalıdemlerdeydık ıftara almıstı bızı bızde erkenden gıttık yardım falan ettım işte gece geç geldık hemen gırdım okudum forumu degısıklık varmı dıye çıktım sonra aklım hep burdaydı ama gıremedım işte

Geri