Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım ya ben cok merak edıyodum kıyafet falan alamıyodum odasaını vs biçok esyasını alacam cınsıyetı bellı olmadıgı ıcın alamıyodum ıyı oldu benım ıcın ,bizim ıcın kız yada erkek farkrtmicekti çünkü ikisinide istiyorduk,oğluşumun ismide EYMEN olacak teyzesiiiii.senın nezman bellı olacak canım cınsıyet,ben yüzük testı yaptım orda erkek cıkmıstı bılıyodum zaten,sende yap alyansına ip tak ve karnının üzerine koy ve bekle ,eğer ip daire çizerse erkek,düz bi şekılde bir yöne gider gelırse erkek,bunu avcunun içinede koyarak yapabılırsın,bizim tüm akrabalarımız yaptı cıktı%100 doğru,çoçuğu olmayan bıle yapsa bu yöntemle doğmamıs cocugunun cınsıyetını bılıyor,arrtı tekrar yaptıgında yüzük duruyorsa hareket etmıyosa tek cocuk harek edıyorsa kaç çoçun olacagınıda bılıyosun ,çünkü duruyor hareket etmıyo bebek olmayacaksa.kızlar bı deneyin yaaaaaaa
çok enteresan cnm ya hadi bebek karnında olduğunda anlıyabilirim belkide hamile değilken helede kaç çocuğunun olduğunu bilinmesi çok tuhaff peki senin kaç çocuğun olacakmış cnm?

inşallah öledir cnm benimde reglim saat gibiydi hiç gecikmezdi kaç aydır sitede listedede varım ve her gün günü gelince silinirim ama iki aydır öle farklı şeyler yaşıyorum ki anlatamam kimisi vicudun hazırlandığını sölüyo olabilir yani cnm ama senin ki inşallah hamileliktendirr bu arada belirti varmı?
SANCI ARADA GELİP GİDİYO İĞNELENME ŞEKLİNDE AMA BİDE KARNIMIN İÇİ GIDIKLANIYO SSANKİ GÖĞÜSLER ŞİŞ
BAŞKADA Bİ BELİRİ YOK HII GAZ VAR BİDE🙂

evet canım ya ben cok merak edıyodum kıyafet falan alamıyodum odasaını vs biçok esyasını alacam cınsıyetı bellı olmadıgı ıcın alamıyodum ıyı oldu benım ıcın ,bizim ıcın kız yada erkek farkrtmicekti çünkü ikisinide istiyorduk,oğluşumun ismide EYMEN olacak teyzesiiiii.senın nezman bellı olacak canım cınsıyet,ben yüzük testı yaptım orda erkek cıkmıstı bılıyodum zaten,sende yap alyansına ip tak ve karnının üzerine koy ve bekle ,eğer ip daire çizerse erkek,düz bi şekılde bir yöne gider gelırse erkek,bunu avcunun içinede koyarak yapabılırsın,bizim tüm akrabalarımız yaptı cıktı%100 doğru,çoçuğu olmayan bıle yapsa bu yöntemle doğmamıs cocugunun cınsıyetını bılıyor,arrtı tekrar yaptıgında yüzük duruyorsa hareket etmıyosa tek cocuk harek edıyorsa kaç çoçun olacagınıda bılıyosun ,çünkü duruyor hareket etmıyo bebek olmayacaksa.kızlar bı deneyin yaaaaaaa
cnm benım hayırlı evlat olsunlar cnm aslında gecen hafta ıkılı test yaparken dr erkek olabılır dedı ama gobek bagıda olabılır dedı ben pek guvenmedım cunku en erken 15 16 haftada cıkıyo benımkı daha 13 haftalık ben denedım onu ılerı gerı hareket ettı kalbımızden kız gecıyo bı oglum var oda kız dıyo en bastan berı ama saglıklı olsun yeter onemlı olan cnm ınş adı ona ugur saglık ve mutluluk getırır tekrar hayırlı olsun

evet teyzesi eymen geliyo bakalım hayırlısıyla...işallah en yakın zamanda sizlerinde olur duaların sizinle
aminnnnnnnnnnnn......ay düşünsenize bu forumda hamile kalıyoruz yıllaaaar sonra çocuklarımız büyüyünce evleniyorlar ..sonra biz dünürler gebelik hikayelerimizi anlatırken ay sendemi melekler mekanındaydın falan diyerektennnnnnnnnnnnnn ufff çok iğrenç bir senaryo oldu sanırsam😕

Geri