Yüzük testi var. =D Altın bir zincire altın alyansı takıyorsunuz karnınızın üzerine bırakıp sonra kaldırıyorsunuz eğer alyans ileri geri gidiyorsa erkek, daireler çiziyorsa da kız. Sonra tekrar karnınızın üstüne bırakın ve tekrar kaldırın. Eğer yüzük hareket etmezse tek çocuğunuz eğer haraket ederse 2. çocuğunuzun da cinsiyetini öğrenebilirsiniz. Ben bu yöntemi babannemden öğrendim, kendisi 82 yaşında ve çevremizde hamilelere yaptık % 100 doğru çıktı. Denemekle de hiçbir kaybınız olmuyor hatta eğlenceli bile. Aynı yöntemi bileginizin üstünde de deneyebilirsiniz. Avucunuzun içi yukarı bakacak şekilde açın daha sonra elinizi kapatın ve yüzüğü karnınızı denediğiniz gibi yapın, bu yöntem de hamile olmayanlar için. Evli değilseniz bile yapın yine aynı sonuç çıkıyor. =D
Cevap ver
bunuda yazan baska birisi ,anne karnında bebğin cinsiyeti nasıl anlaşılır yazıyosuz orda yorumlarda var benim yazdıgımın aynısını yazmıs,ordanda okuyabılırrsınız
süheyda yazan ismin üzerine tıklayın ,orda cıkan cocuk cınsıyetının içinede tıklarsanız ,yorumlar cıkar karsınıza