Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımya yanlızsın orda bılıyorum zor oluyordur ama bız varız ya burda yanındayız hep ates ölçmeyeyım dedım canım çok stres oluyorum o yuzden ölçmek ıstemıyorum tatlım
evet canim cok yalinizim burda ama biliyorumki sizler hep yanimdasiniz ve sizle burda konustukca aileme olan haretim bitiyor siz benim ailemsiniz canim arkadaslarim.sizi seviyorum her konuda yanidasiniz cok tsk ederim.

evet canim cok yalinizim burda ama biliyorumki sizler hep yanimdasiniz ve sizle burda konustukca aileme olan haretim bitiyor siz benim ailemsiniz canim arkadaslarim.sizi seviyorum her konuda yanidasiniz cok tsk ederim.

canım ne demek tabıkı hep yanında olucaz bızler bırbırımıze destek oluyoruz burda herseyımızı paylasıyoruz ınsallah bebişelerımızın dogdugu günlerıde burda paylasıcaz hep beraber

slm kızlar hayırlı akşamlar ya bugün test yaptırıcaktım ama eşim pazartesiye kadar beklememi ve kendi doktoruma muayne olduktan sonra doktorun isteğiyle kan tahlili yaptırmamı istedi ya kızlar iki çizgi çıktı biri silik diğeri gibi çok canlı değil ama iki çizgi böle oluyo dimi araştırdım internette dahada silik resimler var onlarda gebelik olduğu anlamına geliyomuş ya inanamıyorum belirtilerim başladı adetime regl zamanıma üç gün var ama bebiş okadar sancı yaptırıyoki kasıklarım ve belim arada kopucak gibi oluyo ve 1 saat önce midem bi 5 dakikalına okadar bulandıki bi tuhaf bi bulantı neyse beni biraz aydınlatırsanız sevinicem

slm canim nasilsin regl oldunmu haber vermedin belkide ben gormedim atesinide olmuyorsun sanirim hadi canim artik bitti bayram

Mrb hazal.Bayramda internetim yoktu o yüzden yazamadım.Bugün döndük.Reglim daha gelmedi ama sanırım yarın gelir.Ateşim düştü 2 gündür.Regl belirtilerimde var 3-4 gündür.Zaten bu ay olmasını istemedim ilaçlardan dolayı.sende regl olmuşsun am üzülme tatlım.Bu ayda gün aşırı deneyin bakalım.İnş işe yarar.

slm kızlar hayırlı akşamlar ya bugün test yaptırıcaktım ama eşim pazartesiye kadar beklememi ve kendi doktoruma muayne olduktan sonra doktorun isteğiyle kan tahlili yaptırmamı istedi ya kızlar iki çizgi çıktı biri silik diğeri gibi çok canlı değil ama iki çizgi böle oluyo dimi araştırdım internette dahada silik resimler var onlarda gebelik olduğu anlamına geliyomuş ya inanamıyorum belirtilerim başladı adetime regl zamanıma üç gün var ama bebiş okadar sancı yaptırıyoki kasıklarım ve belim arada kopucak gibi oluyo ve 1 saat önce midem bi 5 dakikalına okadar bulandıki bi tuhaf bi bulantı neyse beni biraz aydınlatırsanız sevinicem

Canım geçen sayfalarda yazmıştım ama yine tebrik edeyim seni.Çift çizgi hamilelik demek.Zaten pek çok kişi de regl belirtileri olurmuş hamileleikte.Ama keşke kan tahlili yaptırabilseydin kesin olurdu.Senin regline kaç gün vardı tatlım?

canim tebrik ederim hamilesin darisi bizim basimiza reglinde gelmemis daha cabuk ogrenmissin canim ne guzel belirtilerini ve kac aydir bekliyosun bide neyle korunmustun bizimle paylasirmisin canim allahim sagselem kucagina almayi nasip etsin ne guzel hamissin canim ayaginida suru bizde gelelim arkandan tatlim.

Mrb hazal.Bayramda internetim yoktu o yüzden yazamadım.Bugün döndük.Reglim daha gelmedi ama sanırım yarın gelir.Ateşim düştü 2 gündür.Regl belirtilerimde var 3-4 gündür.Zaten bu ay olmasını istemedim ilaçlardan dolayı.sende regl olmuşsun am üzülme tatlım.Bu ayda gün aşırı deneyin bakalım.İnş işe yarar.
evet canim demin baktim ates tablona yarin reglin gelir canim atesin dusmus regli derecene hakkinda hayirlisi olsun tatlim atesini hep olc canim cok faydasi oluyor bu ay basliycakmisin canim bebis calismalarina.

Canım geçen sayfalarda yazmıştım ama yine tebrik edeyim seni.Çift çizgi hamilelik demek.Zaten pek çok kişi de regl belirtileri olurmuş hamileleikte.Ama keşke kan tahlili yaptırabilseydin kesin olurdu.Senin regline kaç gün vardı tatlım?
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 25i regl günüm ama her ay 4 gün öne geliyodu normalde.Açıkçası şöle sölim biz diğer bebeğimizi kan tahlilinde 15 günlük bebeğim çıkmadığı için kaybettim eşim kan tahlillerinden nefret etti inanmıyoda o yüzden bi kaç gün daha bekleyip hem belirtilerimi kontrol edip öle gidicem zaten gittiğimde bebiş vajinadan ultrasonla bakıldığında görünür o yüzden ben inanamıyorum ya silik çizgi çıktı diye ama ablamda öle oldu 6 haftalıkken gebeliği onda bile silik çıkmıştı

Geri