Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay canim allahim yardimcin olsun tatlim insallah tutucak asilamanda bebisin gelicek bu ay hep sana dua edicem allahim yardimcin olsun tatlim 22 ayin sonunda insallah gelicek melegin canim sen bunu coktan hakettin tatlim.

ayyy canım benim çok sağol.inan göz yaşlarıma hakim olamıyorum kendimi zor tutuyorumm beni çok duygulandırdınız çok saolun arkadaşalr allah hepinizden binkat razı olsunnn sizi çok ama çok seviyorum.hepiniz gönlüne göre versin yüce rabbim

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
birmur..............................28-29 Eylül
sweet..................................29-30 Eylül
sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
japonica..............................10 Ekim
selzeh..................................13 Ekim
arzu85...............................14 Ekim
hazal3...............................15 ekim
burcums............................15 Ekim
nur85................................19 Ekim
şehnaz...............................20 Ekim
zuzuu................................20 Ekim
Lalezar...............................22 Ekim
hestia..................................22 Ekim
mrs.m................................22-24 Ekim
duygum_06........................24 Ekim
Desen.................................27 Ekim

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:

kızlarr nasılsınız bugun pek kaynatmamşısınızz hayret zeynepcimmm senide tebrik ederim darısı başımıza inşallahhh

ayyy canım benim çok sağol.inan göz yaşlarıma hakim olamıyorum kendimi zor tutuyorumm beni çok duygulandırdınız çok saolun arkadaşalr allah hepinizden binkat razı olsunnn sizi çok ama çok seviyorum.hepiniz gönlüne göre versin yüce rabbim
canım nasılsın dualarımız seninle canım benim 14. günümde 22.5 mm di sende tedaviye güzel yanıt vermişsin sabırsızlıkla bekleyecem senden gelecek haberleri

selam meleklerim nasılsınız bakalım

selam canım hoşgeldin nasılsın?sana benim yine sormak istediğim bazı sorular var.ben şimdi dr.gittim yumurtalığıma baktı 22mm ulaşmış senin kaç mm deydi? bide hemen çatlatma iğneni vurdumu yoksa beklettimi bide aşılama yöntemiylemi olmuştun yoksa normal ilişkimi önerdi drun çok sordum ama merak ediyorum.

selam canım hoşgeldin nasılsın?sana benim yine sormak istediğim bazı sorular var.ben şimdi dr.gittim yumurtalığıma baktı 22mm ulaşmış senin kaç mm deydi? bide hemen çatlatma iğneni vurdumu yoksa beklettimi bide aşılama yöntemiylemi olmuştun yoksa normal ilişkimi önerdi drun çok sordum ama merak ediyorum.

fatoşcumm cnm inşallah emeğinin karşılığını alırsın bu ay bende gidicem dr bir adetim gelsinde bende yaptırıcam çatlatma cnm inşallah sendende alırız güzel haberler bu arada selzehh nerelere kayboldu cnm haberin varmıı

canım benim benimkilerde o civardaydı hemen o gün vuruldum iğnemi hemen o akşam ve sonraki akşam ilişki önerdi canım yani normal yolla oldu

fatoşcumm cnm inşallah emeğinin karşılığını alırsın bu ay bende gidicem dr bir adetim gelsinde bende yaptırıcam çatlatma cnm inşallah sendende alırız güzel haberler bu arada selzehh nerelere kayboldu cnm haberin varmıı

git git canım ihmal etme sakın inş.sende olumlu sonuçlar alırsın tatlım.bende beklicem bakalım ne olucak çok merak ediyorm.şimdi salı günü iğne yapılacak.çarşamba aşılama .perşembe normal ilişki cumarteside gel tekrar bi bakalım dedi.peki tutup tutmadığı ne kadar zamnda belli olur.bilginiz varmı?

Geri