Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah bağışlasın cnmm yaa hadi inşş Rabbim ikinciyi nasip etsin.erken yumurtlama olabilir cnm valla bunun erkeni geçi bilmiyom ki bence sonuna kadar gün aşırı çalışma olmalı işteee.tam yaşındasın cnmm ikinci annelik için ohh ne güzell hayırlısı diyelim cnmm
canim insallah gelir bu ay meleklerimiz bizde bu ay gun asiri deniyoruz bakalim insallah faydasi olur

canim ates olcmeyi dikkate al bence dogru cikiyo gecen ay ben reglimden 1 gun once anladim mesela ve kuzu kuzu bekledim reglimi bak bide yarin bir gun hamis olursak ben bebisime gostericem hatira sakliycam hamis tablomu bak bebisim bu atesle bu tarihlerde geldin diycem canim benim bu sitede bazi arkadaslar siteden uzaklasiyorlarya bence yanlis bak bir suru arkadasimizinda bebislerinin geldigini gun gun yasadik hep beraber rabbim iste nezaman isterse ozaman veriyor cznim.
evt cnmm valla ben burdan hiç kopamıyom hamişte olsam ayrılmam burda çok hoş muhabbetlerimiz var arkadaşlıklarımz var herşey güzel en güzeli Rabbime duacıyız hep beraber birbirimiz için.bende hep öyel düşünüyorum bebişime bunları göstermek isterim hatıra hepsii

nur canim icinemi dogdu ne bu ay hamis olcaksin diye ay insallah hepimiz oluruz canim ya sen girdinmi yumurtlama donemine senin calismalarda gun asiri galiba.

sergullllllllllll kiz hic slm sabh yok nerelerdesin sen anam kac kere yazdim cvp vermedin msn de gelmiyorsun hic nerelerdesin yigenim nasil.
Tam açtım eşimin yanına gitmem gerekti msnde promlem var geçen bayağı birikmişti yazılanlar atlaya atlaya geçtim görmemişim cnm yazdığını sen nasılsın ben iyiyim çok şükür karnım gergin biraz bebeğin eşinde kanama var dediler hayırlısı bakalım. Çocukların okulu başladı onlarla ilgileniyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum biri sabhçı diğeri öğlenci okulda biraz yürünüyo çok yakın değil.E v işlerinide ağır ağır yapıyorum bazen yemek bile yapasım gelmiyor.

nur canim icinemi dogdu ne bu ay hamis olcaksin diye ay insallah hepimiz oluruz canim ya sen girdinmi yumurtlama donemine senin calismalarda gun asiri galiba.
içime öyle geldi birden cnmm inş Rabbim nasip eylerr.sen hamiş ol ardından da biz gelelim inşş.canım benimde günaşırı evt doktorum öyle olsun dedi.bide bu gün sol kasığımda ağrılar başladı yumurtlama gününe var ama sanırım sinyal veriyo zaten yumurtamda sol tarafta ultrasonda gördüm🙂ayy çok komiğiz yaa tavuk gibiii🙂herneyse işte hayırlısyla tutar inş bizimde cnmm daualrımzı bu yöndee tabii en baştaa hayırlısıı olsun

Tam açtım eşimin yanına gitmem gerekti msnde promlem var geçen bayağı birikmişti yazılanlar atlaya atlaya geçtim görmemişim cnm yazdığını sen nasılsın ben iyiyim çok şükür karnım gergin biraz bebeğin eşinde kanama var dediler hayırlısı bakalım. Çocukların okulu başladı onlarla ilgileniyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum biri sabhçı diğeri öğlenci okulda biraz yürünüyo çok yakın değil.E v işlerinide ağır ağır yapıyorum bazen yemek bile yapasım gelmiyor.
ay canim benim kiyamam yigenlerime iyi bak canim kendinide fazla yorma dikkat et canim. bende ne olsun iste canim ya cok calisiyorum izinden geleli mesaiye falanda kaliyorum bide evde misafirim var bir aydir falan cok yoruluyorum canim ya aksama kadar kosusturuyorum adeta saatla yarisiyorum siteyide ancak aksamlari takip ediyorum ama hep okuyorum yazilar bendede boyle bir kosturma var insallah bebisimi etkilemezde gelir melegim.

içime öyle geldi birden cnmm inş Rabbim nasip eylerr.sen hamiş ol ardından da biz gelelim inşş.canım benimde günaşırı evt doktorum öyle olsun dedi.bide bu gün sol kasığımda ağrılar başladı yumurtlama gününe var ama sanırım sinyal veriyo zaten yumurtamda sol tarafta ultrasonda gördüm🙂ayy çok komiğiz yaa tavuk gibiii🙂herneyse işte hayırlısyla tutar inş bizimde cnmm daualrımzı bu yöndee tabii en baştaa hayırlısıı olsun
evet canim en basta hayirlisi hayirli zalmanda hayirli evlatlar versin rabbim biz isteyelim insallah oda geri cevirmiycek bizi canim insallahda cok beklemeyiz sen ne yapiyosun basladinmi okula canim ders yapiyorum diyordun bi ara.

Nurcum iyiyim cnm elimden geldiğince girmeye çalışıyorum burda sizinle olmaya fırsat buldukça ALLAHIM izin verdiği müddetçe devam edicem sizi yalnız bırakmış değilim gece okuyabiliyorum yazdıklarınızı cevap veremiyorum çoğu kere okuyp kapatmak zorunda kalıyorum bu aralar yoğunluk var cnm sen nasılsın .Dün gecede yazmıştım şu lise tamamen hamişlerin listesi olsa diye duvacıyım cnm hepinize.

Geri