Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hestia sen neler yaptın ilaçlarını kullandın şimdi nasılsın yeniden tahlil yaptırdınmı.

Fatoşçum bu ay çektiğin sıkıntıların sona ersin arkadaşım inşallah aşılaman sonuç verirde bizde seviniriz. Rabbim gönlüne göre versin cnmcım . Aşılamadan sonra oçok hareketliliğne ara verirsin umarım az yavaşlada yiğenim tutunabilsin yanii.

Yaz güneşi geçmiş olsun ALLAH korumuş çok üzüldüm sağ salim kucağına alırsın yiğenciğimi inşallah.Cinsiyeti hakkında birşey söyledilermi sana.

been geldddimmm çay faslına geçmeden yine takılıyım size biraz.
merak ediyorum ama kimi regli geçen birisini nasıl anlatsam bilmem ilk harflerine baksanızda anlayamazsınız ELA KIZ SORUCAM BEN SANA MERAKTA BIRAKMAYI!!kaşınma:laugh:

yaaa sultannnnnnnnnnnnnnnnn bende haykırıyorumm yaaa ama maa sn gittinn ühühühühüh🙁neyse git karnını doyursun anacığınn beslen kızz biraz biz senle kuş kadarız zatenn🙂sen yine boya göre iisin gerçi ama yok yok bizim derhal bizzat kilo almamız lazıımmm tatlımm bahhh gel tamam mıı ben burdayım bi süre daaaa
okudun mu canım bunu sen giderken yazmıştımm neysee hadi geliyonuz yavaş yavaş ama ben kaçcam birazdan 🙂

Geri