sağol fatoşcum iyiym bende klomene başladım cnm 3 ay kullanıcam bakalım hayırlısı inşallah sendende güzel haberler bekliyoruzz şafak kaç ?
oh oh ne güzel inş.seninde tedavinle gelir meleğin canımm neden 3 ay ?benim şafak 13-15 ekim gibi sanırım
sağol fatoşcum iyiym bende klomene başladım cnm 3 ay kullanıcam bakalım hayırlısı inşallah sendende güzel haberler bekliyoruzz şafak kaç ?
kaçıncı sayfada canım okuyayımşirineeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız sana yazdım öcekı sayfada baksana bı yaaaa
Allah kabul eylesin cnmm oku bol bolldua etmezmiyim canım,hemen hemen hergün yasin okuyorum ve hergün dua edıyorum canım,dualarımda sizlerde varsınız,Allah hepinize nasip edecektir işalllahhhhhhhhhhhhhhhhh
ok canım bakıp cavap yazayımgünaydın canım nasılsın sana yazdım geçende ama cevap yazamadın sanırım özel mesajlarına baksana tatlım bii🙂
oh oh ne güzel inş.seninde tedavinle gelir meleğin canımm neden 3 ay ?benim şafak 13-15 ekim gibi sanırım
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

Günaydın canım.kolmenin akıntı yaptığını hiç duymadım canım bende 5 gün kullandım yumurtlamdan önce ve şuan içmiyorum o zaten bşrtek yumurtanın büyümesini ollgunlaşmasını sağlıyo.benimde akıntım var şuan beyaz renkte kokusuz sıvı.gebelik belirtileri araınd akıntı var tabiki ama bu bizim gördğümüz akıntı mı daha değişikmi onu bilmiyorum canım inşallah bizimki hamişliktendir
selamlar, günaydınlar güzel melekler , bol hamiş haberli bir hafta diliyorummmm
canım cevap yazdım okuyabılırsınşirineeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız sana yazdım öcekı sayfada baksana bı yaaaa