günaydın şekerimgünaydın kızlar nasılsınızz?
günaydın şekerimgünaydın kızlar nasılsınızz?
geçen cumartesi bana da aşılamam yapıldı nihayet.. kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. doktorum 15 gün sonra gel dedi test için bakalım noolcak..çok heyecanlıyım.. meleğim bizimle beraber mi acaba.. annesiyle mi..
FATOSSS
canım sende haberler nasıl.. bir gelişme var mı ya da hissettiğin herhangi bişi..
EYŞAN
canım fsh değerin kaç çıktı tahlilinde hatırlıyo musun ya da yakınlarda bi yerde ise yazsana bana neden klomeni 3 ay verdiler diye merak ettim..
canım cevap yazdım okuyabılırsın
evet canım zaten dinlediğini bildiğim için kulaklıktada yüksek seste acıp günlük yasin ve birkaç dua okuyorum dedin surelerıde okuyacağım cok sağol canım,belkı ınanmayacaksın ama her kuran okumamda ve dınlememde bebeğin hareketlerını hıssedıyorum canım ,biraz daha büyüsün kulaklığı karnıma yerleştırıcem ve bebeğe dinleticem,bikaç sitede okudum bebeğe 6 aydan sonra kulaklıkla müzik dinletilebılıyomuş,ben bebeğimin sarkıcı olmasını istemedıgım ıcın müzik dinletmicem😛iha:işalllah vatana ve mılletet hayırlı bı evlat olsun dıye şimdiden maneviyatını güçlendiriyorum bebeğimin.Allah kabul eylesin cnmm oku bol boll
bebişinde dinliyo annesi oda içinde manevi havayı alıyoo sen okudukçaa.bide canım okuyabiliyosan eğer meryem suresi yusuf suresii muhammed suresi rahman suresii bunları oku yada dinle eymende dinlesin inşş okuyamasanda mutlaka dinle canımm
hıhıhı baktım canımmmmmmmmmmmmmmm sende bak :laugh:canım çok sagol okudum cevap yazdım tekrar sana bak ıstersen🙂
hıhıhı baktım canımmmmmmmmmmmmmmm sende bak :laugh:
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

en güzelini yapıyon cnmm inş hayırlı bi evlat olsun zaten en önemlisi maneviyatıı cnmm dinlet bol boll ne güzellevet canım zaten dinlediğini bildiğim için kulaklıktada yüksek seste acıp günlük yasin ve birkaç dua okuyorum dedin surelerıde okuyacağım cok sağol canım,belkı ınanmayacaksın ama her kuran okumamda ve dınlememde bebeğin hareketlerını hıssedıyorum canım ,biraz daha büyüsün kulaklığı karnıma yerleştırıcem ve bebeğe dinleticem,bikaç sitede okudum bebeğe 6 aydan sonra kulaklıkla müzik dinletilebılıyomuş,ben bebeğimin sarkıcı olmasını istemedıgım ıcın müzik dinletmicem😛iha:işalllah vatana ve mılletet hayırlı bı evlat olsun dıye şimdiden maneviyatını güçlendiriyorum bebeğimin.
ok canım baktımbende okudum canım yazdıklarını cevabımıda yazdım bak bakalım🙂
evet canım benım şeklimi görsen anlattıklarıma ınanmazssın,açık bı bayanım fakat maneviyatım cok yüksek sahil beldesinde otel işletiyoruz ama bebeğim için ve kendım ıcın bu konularda zaman ayırıyorumen güzelini yapıyon cnmm inş hayırlı bi evlat olsun zaten en önemlisi maneviyatıı cnmm dinlet bol boll ne güzell
bmöyle cici bi annesi var eymenin