Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Evet canım burdayız 😀 ama çok sık giremiyorum artık sanırım nur da öyle,senden ne var ne yok nasılsın iyimisin?

canım benim seni çokkkkkkkkk tebrik ediyorum tatlım.ne aylar geçirdik birlikte heyecanlandık üzüldük umutla bekledik hep ve 7.ayda artık geldi meleğin içinee.Rabbim öyle büyükki nasip eyledi işte bu bekleyişin sonucunda bebişini sana.ben çok zuuzn zamndır yazmıyorum girmiyorum pek uğraşlarım fazla yoğunum ve girmeden daha rahatım.ama hep takip etti sen eyşan selzeh ben fatoş sultan ela ebru ve sayamadığım diğer arkadaşlarım bizler epey eskiler olaraktan ilk heyecanlarımızı paylaştık.ve şimdi sennnn hamişsinnn Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nolur bizler içinde duanı eksik etme.hepinizi çok özlüyorum ama sanırım biraz uzak kalmak ii oluyoo.yine takipteyim ama sizleri🙂sizde beni unutmayın
bi gün hamişler mekanında buluşuruz tekrar inşş ve orada paylaşımlarımıza devam ederiz .
cok tesekkur ederim canim arkadasim evet biz eskilerdenik biri birimizle aciyi tatliyi paylastik o guzel ve sicak gunleri tekrar hamisler sitesinde yasayalim insallah rabbim izin verirse seni ve diyer arkadaslari bende cok ozledim insallah hamileleirin sayfasinda tekrar kaynatiriz allahim hepimizin yardimcisi olsun canim arkadasim dualarim hep sizinle bitanem darisi tez zamanda senin ve diyer arkadaslarimin basina.

YAZGÜLÜ
canım tabi bir ay yumurtlama bir ay yumurtlamama olabiliyor kadınlarda.. zaten tahlillerin yapıldı bakalım sonuçlar çıkarır zaten bi problem yoktur da düzenleyici bişiler yapılabilir
HAZAL
ya ben de antidepresan kullanıyodum bıraktım bende de acaip sinir ve gerginlik yaptı şu ilacı nerden alabilirm ben de biliyo musun canım ya
canim benim gercekten anti deprasyon haplarini birakinca insan cok geriliyor ve gecesi gunduzu cehennem oluyor o hapi ben eczaneden aldim canim dr yazdi ama o hapi recetesizde aliniyor.biti hapi sakinlestirici diye aliyosun ve bebek istediginide soyle onlar yardimci olur gercekten canim cok faydasi oldu bana.

hazalcım artık anne adayısın allah kucağına almayı nasip etsin ne mıtlu bol bol dinlen hemen doktora git bence..... çok sevindim adına...

allahım herkese hayırlı evlat versin...çok güzel ve özel bir duygu......

benim bu ayda olmazsa kociş te ısrar etmezse yetti canıma bişeyler yaptıkça uğraş verdikçe olmuyor. bazen takmıyorum bazende geliyolar üstüme heyheyler. ilacında etkisi zaten asabi yaptı beni. artık uğraşmak istemiyorum. düşünmek istemiyorum ve regl tarihi takip etmek istemiyorum.... çok sıkıcı bir hal almaya başladı.
cok tesekkur ederim jellibon canim allah razi olsun hepinizden darisi sizin basiniza canim arkadaslarim.

Canımsın,evet ne çok özledim eski günleri,sizleri....Artık yaprak dökümünü yaşıyoruz sanki birer birer kaybolduk buralardan,ama biliyorumki birmizin umudu,hepimizin oldu,birlikte bekledik birlikte sevidnik birlikte üzüldük onca ay...HAZALCIĞIM tebrik ederim canım Allahım sağlıcakla kucağın alamayı nasip etsin acısını göstrenesin inşallah,ve NURcuğum tekrar hamileler topiğinde buluşup hasret gidermek dileğiyle çok öpüyorum arkadaşım...
ebrucugum canim cok cok tesekkur ederim rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun bitanem allah razi olsun.

HAZAL
sen yurtdışında mıydın bu ilaç türkiyede yok baktım internetten de..
ama ben 4 aralıkta ispanyada olucam bi süreliğine acaba orda var mıdır bilgin var mı güzelim

kizlar yarin doktora gidecegim benim hormonlarim yüksekti ilacla düstü 6 ay gecmesine ragmen daha olmadi bebegim insallah kötü bir sey yoktur dua edin bana lütfen

HAZAL
sen yurtdışında mıydın bu ilaç türkiyede yok baktım internetten de..
ama ben 4 aralıkta ispanyada olucam bi süreliğine acaba orda var mıdır bilgin var mı güzelim
canim bu ilacin turkiyede adi baskaymis sen eczaneye yada dr ye sor bitkiyle yapilmis sakinlestirici diyince veriyolar ben belcikada yasiyorum hapin adi sedinal plus geciyor bizim burda ama tr de baskaymis.

ilaç yanındaysa prospektüsünde etken madde yazar eğer onu bana yazabilirsen süper olur ben her halükarda bulurum onu bizim eczacılar bilmez o kadar bilgili olsalar keşke.. sana zahmet olmazsa yazabilirsen çok sevinirim canım

Geri