Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim tam olarak hatirlamiyorum dogruyu soylemem gerekirse ama galiba normal adet olmustu ve sonra doktora gittinde ogrenmisti galiba hamis oldugunu..

Lost_angel bunlari okuyorsan bizleri aydinlatabilirmisin canim?

Ve ya diger arkadaslardan bilen varsa anlatabilir mi?
Canım merhaba tam regl günümde oldu fakat daha kısa sürdü bende bu tür değişiklikler normal olduğu için önemsemedim ilk hamileliğimdede aynı olduğu halde boşuna ümitlenmek istemedim heleki annenizde filan olduysa sizde olması muhtemelmiş.Neyse iki gün sürdükten bitti.Regl günümden 3-4 önce hergün gözlemlediğim kirpiklerim çapraz birbirinin üstündeydi ve göz yuvarlağı daha büyük olmuştu başka hiçbir belirti görmeyince regl gibi olunca umutlarım yokoldu 3-4 gün ağladım elimde olmadan öyle dururken otururken gözyaşlarım süzülüyordu.Şimdi pişmanım bebeğimide üzdüm diye doktorum üzüntüden düşük yapabilirdin dedi o yüzden dikkatli olun kızlar insanın elinde olmuyor biliyorum kendinizi birşekilde oyalayın.O regl günümden 1 hafta sonra göğüslerim acımaya başladı yani reglden yaklaşık 1.5 hafta sonra eşimin ısrarı ile test yaptım pozitif çıktı işte böyle umarım yardımcı olabilmişimdir.Allah ın izniyle bu ay hepinizin müjdesini bekliyorum Allah ım tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Bu arada GDO lu ürünlerin izni çıktı bu konudaki yazılarımı okuyun melek arkadaşlarım işte bu rant peşinde koşan insanlar yüzünden istediğimiz zaman bebek sahibi olamıyoruz binbir zorluk sağlık sorunu çekiyoruz bebek mamaları özellikle GDO lu ürün içerecek yani genetiği değiştirilmiş böylece bebeklerimiz biz gelecek nesil tehlike altında.Sevgilerimle melekler

Hazal3 hayırlı olsun canım sendemi üstüne görmüşsün yani ? Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.Mide bulantısına azıcık tuz yalamak sabah ilk uyandığımda başucuma koyduğum tuzlu krakerden birtane bile yesem mide bulantısını oluşmadan önlüyor canım Allah kolaylık versin Allah bekleyen bütün melek arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.

Hazal3 hayırlı olsun canım sendemi üstüne görmüşsün yani ? Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.Mide bulantısına azıcık tuz yalamak sabah ilk uyandığımda başucuma koyduğum tuzlu krakerden birtane bile yesem mide bulantısını oluşmadan önlüyor canım Allah kolaylık versin Allah bekleyen bütün melek arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.
cok tesekkur ederim canim bende ustune gordum ama bende cok az oldu ve ben anladim hemen cunku ilk defa oldu canim sen ogrendiginde kac haftalikmis bebegin ve simdi kac haftalik.

cok tesekkur ederim canim darisi basina. sen nasilsin canim coktandir yoktun ozlettin kendini nasil oldun tedavin bittimi basladinmi bebis calismalarina canim.[/QUOTE

Hazalcım bizim denemeler yarım kaldı malesef.Ben bu süreçte çok sıkmışım kendimi, kafama çok takmışım.Bir de üstüne hastalıklarla boğuşurken panik atak oldum ve onu izleyen bir depresyona girme durumum oldu.Şu anda tedavi oluyorum antidepresan içtiğim için en az 6 ay erteledik şimdilik.Önce kendim iyileşmek istiyorum.Bebek için resmen ruh sağlığımdan oldum.Doktor kendini çok helak etmişsin dedi.Ben bekliycem artık.Allah önümüzdeki yıl nasip eder inşallah.
Bu arada ateş ölçmeme işe yaramış bak.Hemen hamile kaldın.en iyisi düşünmemekmiş değilmi.Doktorumda öyle söyledi ama ben geç anladım🙂

Son düzenleme:
kızlar hepınıze merhaba hazalın kullandıgı sakınlestırıcıyı soranlar vardı burada bende arastırdım ögrendım doktorada sordum hiçbir zararı yokmus türkıyedekı adı passiflora kapsül surubuda var tamamen bıtkısel ınternetten okuyup arastırın ıstersenız bunu devlet ödemıyor zaten özel eczaneden alıyosunuz günde 3 defa bır tablet içiyosunuz bılgılerınıze sunulur

Selzehcim sağol canım araştırman için, ben şurup olanını bir kere kullandım gerçektin çok iyi insanı sakinleştiriyor uyku halide yaratmadan pozitif düşünmeye sevk ediyor, uzun zaman olmuştu kullanalı, kapsülünü bilmiyordum, bakalım bende alsam iyi olacak galiba benimde bebişimin gelememesinin en büyük nedeni olarak stresi görmüştü dr lar.

SELZEH
ben araştırdım hazalın dediği sedinal plus ın içinde passiflora bitkisi var doğru.. ancak 1 tabletin sadece çok azı bu bitkiden oluşuyor bunun dışında çok etkili birkaç sakinleştirici bitki ekstresi daha var yani bizim burdaki passiflora ile sedinal plus arasında dağlar kadar fark var birkaç ilacı aynı anda içmemiz lazım aynı etki için.. mesela solgarın valerian eksteri tableti ve braz şerbetçi otu ektresi biraz da bizim passifloradan içtin mi ancak sedinal plus etkisini yakalama şansımız var🙂 ben en iyisi birinden istiiiim bu ilacı.. aralıkta ispanyaya gidicem orda da olacağını sanmıyorum hollandada lüxemburgta falan var görünüyo ya da firma da gönderiyo ama türkiye gönderdikleri ülkeler arasında değil..galiba biz stresli kalmak zorundayız kardeşim🙂

Geri