Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hazalcım mrb nasılsın?Yarın sabah allah kısmet ederse bende test yapıcam çıkmazsa pazartesi dr dayım yine.Hala gelmedi adetim.
canim bence testini hemen yap rahatla ben ilk testimi ogle yaptim ve cikti hemen tam 4 tane test yaptim her vakitte cikti ama biraz gec ve silik cikmisti onceki aylardada cok test yapmistim ama cikmamisti olmayinca cikmiyor canim ama varsada silikmilik kesin cikiyor yap su testi kendinide bizide bekletme canim ya.

yz gunesi canim sen kan testi yaptirmismiydi hemisligini ogrenmek icin kac cikmisti ve bebegin kac haftalikdi canim.

bende bugün günüm geçmeden adet oldum. artık hiç uğraşmak şstemiyorum yoruldum gerçekten çok sıkıldım eğer kafaya takmaya başlarsam sonum kötü olabilir gerçekten ama gerçekten çok sıkıcı.. uğraşıyorum yok olmuyor uğraşmıyorujm yok olmuyor demekki olmuyor. bende salak gibi hala ümit bağlıyorum. yater artık.

canım benimmmm yapma ya lütfen umutsuz olma böyle kendini de bizide üzme...
bak başlardan beri beraberiz seninlede 2,5 sene yi biri bana ilk evlendiğimde deseydi ki bekliceksin asır gelirdi ölürdüm sıkıntımdan kahrımdan ama geçti gitti 2,5 sene 3 olcak nerdeyse bekliyorum hala..
umudumun tükendiği kendimin tükendiğini hissettiğim anlarım olmadı mı sanıyosun?
elbette oldu ağladım bağırdım anıra anıra ağladım hemde çok ümitlenip defalarca hayal kırıklığına uğradım ama her ay yeni bi umut oldu bütün umutsuzluklardan sora...
sende evet üzgünsün kırgınsın umutsuzsun şuan fazlasıyla hemde..ama bu da geçecek regl bitecek ve yeniden çalışmalara ister istemez aklının bi ucunda hep kaldığı için kimseye sölemesende içten içe ümitlenerek başlıcaksın canım..
hepimiz yaşadığımız için seni bu kadar ii anlıyorum her ay bende yaşadığım için..
ama BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR....
üzme kendini hep yanındayız beraberiz unutma tatlımmm :asskim:

bende bugün günüm geçmeden adet oldum. artık hiç uğraşmak şstemiyorum yoruldum gerçekten çok sıkıldım eğer kafaya takmaya başlarsam sonum kötü olabilir gerçekten ama gerçekten çok sıkıcı.. uğraşıyorum yok olmuyor uğraşmıyorujm yok olmuyor demekki olmuyor. bende salak gibi hala ümit bağlıyorum. yater artık.

artık yumurtalık çocuk bebek hamile haberleri duymak istemiyorum yanlış anlamayın. giremiycem belki siteye.
artık ne sabrımız kaldı ne bekleyecek yarınımız kaldı sabahları gözümü açtığım derin bi içimi çekerek kalkmak ızdırap veriyor artık bana... jelibon napcas canım bilmiyorumm ben bu acıyı daha fazla kaldıramıyacağım çünkü çok ağır oldu.. sabır sabır diyoruz ama sabırda kalmadı... aynen bende artık ne gebelik ne bebek duymak istemşyorum.......
ama ne olur kendini yıpratma üzdükce bitiyoruz....

inanılmaz bi mide bulantım var iş yerinden izin aldım ve şu an evde yatıorum nolcak benşm bu halim yaa.Arkadaşlar bu kadar umutsuzluğa kapılmayın.Allah vakti zamanı gelince herkesin yüzünü güldürür.

arzu ve hazal canı gönülden tebrik ederim sizleri..ve jelibon reyhan..lütfen umudunuzu yitirmeyin bakın benim1 sene arzunun 2 sene sonra olmuş herşeyin hayırlısı var demekki bir zamanı ne olur iyi bakın kendinize..

artık ne sabrımız kaldı ne bekleyecek yarınımız kaldı sabahları gözümü açtığım derin bi içimi çekerek kalkmak ızdırap veriyor artık bana... jelibon napcas canım bilmiyorumm ben bu acıyı daha fazla kaldıramıyacağım çünkü çok ağır oldu.. sabır sabır diyoruz ama sabırda kalmadı... aynen bende artık ne gebelik ne bebek duymak istemşyorum.......
ama ne olur kendini yıpratma üzdükce bitiyoruz....
ümitsizlik çare değilki,Rabbim dermansız dert vermesin.kolay değil,yaşayamayan asla anlayamaz,anlamıyorlarda zaten.hayırlısı olsun.
kendimizi ne kadar sıkıntıya soksak,yıpratsak o kadar zararımıza.aslında hayatı akışına bırakmamız lazım.strese girdikçe olacak çocukta olmuyor.

arzu ve hazal canı gönülden tebrik ederim sizleri..ve jelibon reyhan..lütfen umudunuzu yitirmeyin bakın benim1 sene arzunun 2 sene sonra olmuş herşeyin hayırlısı var demekki bir zamanı ne olur iyi bakın kendinize..
teşekkür ederimeyşancım sağol ewet arkadaşlar çok zor biliyorum ama zamanı var mutlaka olacak illaki ama biraz üzülerek ama biraz kırılarak sabırla bekleyerek olacak inşallah

Geri