Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bu arada aslında ben bu ay olmadıına alıştırmıştım kendimi.Annem bebek için çok erken olduunu düşünürdü.Yoktur sende bişey diodu.Ama o bile arkadaşının başından geçeni anlatınca benim kafamı karıştırdı.Çok fazla panikte değilim şu an.Bekleyebilirim pazartesiye kadar yani 🙂

Dilacım çok çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı sıhhatle büyütmeyi nasip etsin ...

Bu arada aslında ben bu ay olmadıına alıştırmıştım kendimi.Annem bebek için çok erken olduunu düşünürdü.Yoktur sende bişey diodu.Ama o bile arkadaşının başından geçeni anlatınca benim kafamı karıştırdı.Çok fazla panikte değilim şu an.Bekleyebilirim pazartesiye kadar yani 🙂
Canım bak moralini bozmak için yazmıyorum ama biliyorsun eğer okuduysan eski sayfalardan benim daha adet tarihim gelmeden önce normal idrar testi yapmıştım hem onda belli oldu sonradan da kan testi yaptırmıştım hem de kanda belli olmuştu.bence ya sen psikolojik olarak beklediğinden dolayı gelmiyor ya da Allah korusun birşeyler ters gidiyor(kist falan)seni en doğru şekilde aydınlatacak dr.un.mutlaka görüşmelisin bence. dr.bir muayene etsin bakalım o ne diyecek.zaten daha çok yeni bekliyorsun eğer psikolojikse bu şekilde yumurtlama dönemini de etkiliyor olabilirsin ve kendini rahatlatmalısın yoksa kendini bu şekilde yedikçe önümüzdeki ayı da tehlikeye sokuyorsun tatlım benim.

güzel bir duygudur eminim.Allah isteyen herkese nasip etsin.Hazaldan başka bi haber geldi mi?
Daha doğru dürüst hissetmediğim için nasıl bir duygu bilemiyorum.gözümle görünce size yazarım.Hazal'ı bilmiyorum dün en son düşük yaptığını falan düşünüyordu orda kaldım ben.Eğer gerçekten öyleyse çok üzülürüm.

Şuan rahatım çünkü sınavlarım var aklım onlarda o yüzden rahat rahat bekleyebilirim dedim ya.Bugün yazılanları okudun mu burdan bi arkadaşında kan testinde falan belli olmamış sonradan belli olmuş.Ben zaten kendimi çok ümitlendirmiorum.Yani streste değilim cnm herşeyin hayırlısı ama bi yanımda işte neden olmasın olanlar varmış aynı senin gibi dio bilmiorum yani

Şuan rahatım çünkü sınavlarım var aklım onlarda o yüzden rahat rahat bekleyebilirim dedim ya.Bugün yazılanları okudun mu burdan bi arkadaşında kan testinde falan belli olmamış sonradan belli olmuş.Ben zaten kendimi çok ümitlendirmiorum.Yani streste değilim cnm herşeyin hayırlısı ama bi yanımda işte neden olmasın olanlar varmış aynı senin gibi dio bilmiorum yani
Hayırlısı tatlım ama kendini üzme kafandan da bu konuyu uzaklaştır onlar bu konuyu düşünmeyenlere geliyorlar ben anladım.bak ben de unuttum bu ay olmaz diyordum.ama oldu işte.

Geri