Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tam komedi yani geçen defada bişey yoksa da çalışmalara devam elbet birinde tutar 🙂 Acelemis yok

Yani hic aceleye gerek yok.. Nickname daki 88 dogum yilin olsa gerek?.. Yani oyle ise daha 21 yasindasin diye tahmin ediyorum.. Cokta uzun zamandir evli olmadigini yazmistin o yuzden hic takma kafana o kadar erkenki daha boyle seyleri kafana takmak icin.. Biraz evliligini yasa.. Varsa bebisin hosgelsin tabiki ama yoksada uzulecek birsey yok tamam mi guzelim?

Valla bu siteye üye olmakla çok ii etmişim burda konuşmak insanı çok rahatlatıo bu arada dila bugün hiç girmedi dimi var mı ondan haberin

ben sirf her ay bu etrafimdaki insanlarin sorularina ve yanlis yonlendirmelerine maruz kalmamak icin kimseye bebek istedigimi soylemedim.. Bir ben biliyorum birde esim.. birde 2 tane en yakin arkadasim.. Ve sizler tabikide.. Yoksa her ay var mi birsey sorusuna cevap vermekten depresyona girerdim herhalde.. Simdi soranlara dusunmuyorum daha erken diyip gecistiriyorum..
evet canim benimde öyle daha adetim gelmeden herkes soruyor geldimi adetin diye benden iyi hesapliyorlar gününü:laugh:kimseye söylememekle en iyisini yapiyorsun herkes sorunca dahada bir stres yapiyor insan

Slm canim hosgeldin... Amin guzelim ne yapalim boyle boyle moral buluyoruz yoksa dusun dusun olmuyor..

Ozlem dun daha regl olmamisti bugun ne oldu bilmiyorum insallah olmaz..

Sende ne var ne yok? Bittimi reglin?
bitti valla sonunda artık çalışmalara başlıyoruz... inşallah uğurlu gelirsiniz... ya yumurtlama dönemini hesapliim dedim bayramın ilk gününe denk geliyo... inşallah hayırlı olur.. hazalada çok geçmiş olsun diyorum.. bundada bi hayır varmış be güzelim. ya özlemi nasıl merak ediyorum varya

evet canim benimde öyle daha adetim gelmeden herkes soruyor geldimi adetin diye benden iyi hesapliyorlar gününü:laugh:kimseye söylememekle en iyisini yapiyorsun herkes sorunca dahada bir stres yapiyor insan
valla en iyisi söylememek.. olursa bile biraz zaman gaçtikten sonra sölemek lazım... etraftaki herkes senden çok heycanlanıyo walla.. :laugh:

allahim bizlere senin tarafindan temiz ve hayirli evlatlar nasip et,muhakakki sen duayi hakkiyla isitensin,yarabbim sana kaldirdigimiz ellerimizi bos cevirme,kucaklarimizi bos koyma yarabbimmm aminn selamun hello kizlar ne kaynatiyonuz yazgülüm trt bültenim ne var ne yok nerelerdesin kizz özlettin kendini ee hamis olan yokmu yawww

Geri