Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlarım problem 30 dk içinde çözülecek kurulması gereken senkronizeyi sağlayan yazılım yeni serverımızda olmadığından problemler oluyor dediğim gibi 30 dk ya çözerim...

canımya bır gırıp bakayım dedım sıze hemde tabloyu yenıledım sen nasılsın🙂
bende iiim 20 arlığı sabırsızlıkla beklıorum.ilk defa bu ay düzenli ve doğru bi şekilde çalışma yaptım.gectiğimiz aylarda ya yumurtlama gününü yanlıs hesaplıyodum yada misafir geliodu kacırıodum. bu ay hepsi tamam.günümü beklıorum

canım arkadaşlarım sizi burda görmek ne güzel baya zaman oldu buraya girmeyeli biliyosunuz gidiş o gidiş yaptım ben ve en son eğer bi gün hamile olursam size haber veririm demiştim işte canlarım o gün geldi ve ben şu anda 6+1 haftalık hamileyiiiimmmmm🙂dün gittik doktora ve doktor bebeğimin çok sağlıklı olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyledi o kadar mutlu oldumki anlatamam.canım arkadaşlarım en kısa zamanda sizinde bu duyguyu tatmanızı mevlamdan niyaz ediyorum.

canım arkadaşlarım sizi burda görmek ne güzel baya zaman oldu buraya girmeyeli biliyosunuz gidiş o gidiş yaptım ben ve en son eğer bi gün hamile olursam size haber veririm demiştim işte canlarım o gün geldi ve ben şu anda 6+1 haftalık hamileyiiiimmmmm🙂dün gittik doktora ve doktor bebeğimin çok sağlıklı olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyledi o kadar mutlu oldumki anlatamam.canım arkadaşlarım en kısa zamanda sizinde bu duyguyu tatmanızı mevlamdan niyaz ediyorum.
tebrıkler cnm saglılı elı ayagı duzgun hayırlı evlat olsun ınş analı babalı buyusun

Geri