Yazgulu24
Hamiş Melek
kız admın geldı bakkk🙂
ha evet geldi sagolsun.. cok etkili yazmisim hihi 🙂
kız admın geldı bakkk🙂
bende iiim 20 arlığı sabırsızlıkla beklıorum.ilk defa bu ay düzenli ve doğru bi şekilde çalışma yaptım.gectiğimiz aylarda ya yumurtlama gününü yanlıs hesaplıyodum yada misafir geliodu kacırıodum. bu ay hepsi tamam.günümü beklıorumcanımya bır gırıp bakayım dedım sıze hemde tabloyu yenıledım sen nasılsın🙂
tebrıkler cnm saglılı elı ayagı duzgun hayırlı evlat olsun ınş analı babalı buyusuncanım arkadaşlarım sizi burda görmek ne güzel baya zaman oldu buraya girmeyeli biliyosunuz gidiş o gidiş yaptım ben ve en son eğer bi gün hamile olursam size haber veririm demiştim işte canlarım o gün geldi ve ben şu anda 6+1 haftalık hamileyiiiimmmmm🙂dün gittik doktora ve doktor bebeğimin çok sağlıklı olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyledi o kadar mutlu oldumki anlatamam.canım arkadaşlarım en kısa zamanda sizinde bu duyguyu tatmanızı mevlamdan niyaz ediyorum.
iyiyim cnm bu hafta 6 alık oluyo cnm kocaman oldu teyzesi darısı sızın basınıza sen nasılsın
ınş gelecek sızınde melışlerınız cnm umıdını kırma cnmmasallah canım benım bende ıyıyım canım işte bıldıgın gıbı beklıyorum sabırla
çok teşekkür ederim canım benim MEVLAM sanada hayırlı sağlıklı kolay doğum yapmayı nasip etsin.aminn..tebrıkler cnm saglılı elı ayagı duzgun hayırlı evlat olsun ınş analı babalı buyusun