Sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnntabiki canım dualarım hep sizlerle.

Canım benim darısı bizim başımıza inş.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.benim bir sorum olacaktı bebek için birlikte olduktan sonra nasıl yatıyorsunuz ayaklarınızı dikiyormusunuz ve nekadar süre yataktan kalkmıyorsunuz.
teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah çok sağol canım bizim 7. ayımızdı bu ay.ve ben tamamen çıkamıştım kafamdan hatta ehliyet kursuna yazıldım nasıl olsa hamile olmam diye ve malesef bulantılarım beni zorlamaya başladı inşallah en azından sınava kadar daha kötü olmam.
canım arkadaşlarım sizi burda görmek ne güzel baya zaman oldu buraya girmeyeli biliyosunuz gidiş o gidiş yaptım ben ve en son eğer bi gün hamile olursam size haber veririm demiştim işte canlarım o gün geldi ve ben şu anda 6+1 haftalık hamileyiiiimmmmm🙂dün gittik doktora ve doktor bebeğimin çok sağlıklı olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyledi o kadar mutlu oldumki anlatamam.canım arkadaşlarım en kısa zamanda sizinde bu duyguyu tatmanızı mevlamdan niyaz ediyorum.
sultan canim cokkkkkkkkkk tebrik ederim rabbim kucagina almayi nasip etsin.canım arkadaşlarım sizi burda görmek ne güzel baya zaman oldu buraya girmeyeli biliyosunuz gidiş o gidiş yaptım ben ve en son eğer bi gün hamile olursam size haber veririm demiştim işte canlarım o gün geldi ve ben şu anda 6+1 haftalık hamileyiiiimmmmm🙂dün gittik doktora ve doktor bebeğimin çok sağlıklı olduğunu her şeyin yolunda olduğunu söyledi o kadar mutlu oldumki anlatamam.canım arkadaşlarım en kısa zamanda sizinde bu duyguyu tatmanızı mevlamdan niyaz ediyorum.
Çok sağol canım.inşallah dualarınız kabul olur.iyiyki varsınız.Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz bugun? ben yine arayi actim biliyorum ama elimde olmayan sebeplerden dolayi oldu kusuruma bakmayin..
Insallah gunleri gecen arkadaslarimizdan guzel haber aliriz.. Heyecanla bekliyoruz..
Ranagul bitanem yazdiklarini okudum ve cok etkilendim insallah hersey en kisa zamanda yoluna girer ve insallah hamilesindir.. Belkide bir bebek senin hayatini degistirecektir.. Hakkinda hayirlisi canim benim..