Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

desen
kötü bişi demedim güzelim yani kontrolünü aksatma anlamında söyledim..o büyüklükte kalır derken polikistik over sorunun yok muydu senin ben başkasını mı hatırlıyorum tatlım?? eğer kalırsa da doktor halleder zaten önemli bişi değil kalsa da..sen iyi büyüme gösterdi diye gevşeme git ultrasonla baksınlar yine demek istemiştim..ama seni istemeden offflatmışım özür dilerim tatlı kuşum..bu arada ben mesajını görmedim aslında nerden bakılıyo onu da bilmiyorum dur bi karıştırayım buraları..yazarım bulursam buldum diye..

korkma tontişim niye korkuyosun ne güzel kalbini duyucaksın miniğinin..bugüne kadar seninle kaldığına göreeee güm güm atıyodur o minicik kalbi onun..endişelenme kendini de bebişini de strese sokma tatlım rahat ol..atıyor kalbi..öpüyorum seni..

canım benim yaa inşallah dediğin gibidir.bi sorun çıkmaz.çok heyecanlıyım şehnazcım tatlım

selam arkadaşşlar..geçtiğimiz günlerde kayınvalidem kadın hastalıklarından hastanede yattığı için onun yanına gidip gelmekten foruma giremedim..kadın doğum servisinde yattığı için sezeryanlısı normali ayılanı bayılanı bağıranı sancı çekeni hepsini bizzat gördüm inanılmaazzz psikolojim bozuldu saatlerce ağladım nasıl doğum yapacağım diye..ay çıplak çıplak yatağa koyuyolar narkozun etkisiyle ne söylediğini bilmeyenler ya daha neler neler bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum..tırssstttııııımmm

selam arkadaşşlar..geçtiğimiz günlerde kayınvalidem kadın hastalıklarından hastanede yattığı için onun yanına gidip gelmekten foruma giremedim..kadın doğum servisinde yattığı için sezeryanlısı normali ayılanı bayılanı bağıranı sancı çekeni hepsini bizzat gördüm inanılmaazzz psikolojim bozuldu saatlerce ağladım nasıl doğum yapacağım diye..ay çıplak çıplak yatağa koyuyolar narkozun etkisiyle ne söylediğini bilmeyenler ya daha neler neler bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum..tırssstttııııımmm

ayyy ya bende çok korkuyorum doğumdan ama yinede bebeğimizn o nefesini hissedeceksek kucağımızda tatlı tatlı emzireceksek o acılara katlanmaya razıyım.geçmiş olsun bu arada kayınvalidene canım hayırdır nesi vardı?

KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
pretty woman...................28-30 Aralık

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hıms::d040:
ebruaker............................2-3 Ocak
duygum_06.......................3 Ocak
elifim................................4 ocak
aslıgökçe...........................6 Ocak
Lalezar.............................7 Ocak
nur85..............................9 Ocak
hazal..............................10 Ocak
Ch@tL@k.......................11 Ocak
Desen.............................16 Ocak
yns_ysmn.......................18 Ocak
burcums........................20 ocak
biza..............................22 Ocak
esmos..........................25Ocak

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr):baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr):baby:
vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
@şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)):baby:
eyşan..................................24 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
arzu85...............................13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Dila2..................................18 Kasim (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
Özzlemm............................22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr):baby:

sultan..................................Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr):baby:
aşkısı ................................Kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16.............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
YazEsintisi.........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

kızlar eşimde sperm testi yapılmıştı bugün sonucnu almış herşey normalmiş canlarım çok sevindim inanılmaz rahatladım inşallah hayırlısıyla hepimizin sağlıklı bebişleri olur canlarım:ehi:

Geri