Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy ya bende çok korkuyorum doğumdan ama yinede bebeğimizn o nefesini hissedeceksek kucağımızda tatlı tatlı emzireceksek o acılara katlanmaya razıyım.geçmiş olsun bu arada kayınvalidene canım hayırdır nesi vardı?
sürekli kesilmeyen kanaması var rahmi alınacak canım...bu arada eşinin test sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim inşallah herşey daha güzel olsun bundan sonra kafanda rahatlamıştır.

sürekli kesilmeyen kanaması var rahmi alınacak canım...bu arada eşinin test sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim inşallah herşey daha güzel olsun bundan sonra kafanda rahatlamıştır.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah şifalar versin.sağol canım inşallahhhhh.tabi şimdilik rahat ama adetimin zamanı gelince yine önceki aylar gibi olacağımı biliyorum :shootout:

arkadaşlar bilginize ihtiyacım var.prilumot-n verdi doktor bana.bu ilaç adet geciktiriciymiş.neden vermiş olabilir.ben anne olmak istiyorum dedin ona....lütfen bilgisi olan varsa yanıt verin.

canım ben o ilacı reglim düğünüme denk geliyor diye doktor tavsiyesiyle kullanmıştım. evet regl geciktiricidir ve kestikten sonraki 2-3 gün içinde reglin geliyor. ben regl gecktirmesi dışında neye iyi geliyor bilmiyorum. sen dr una sor bence.

kızlar eşimde sperm testi yapılmıştı bugün sonucnu almış herşey normalmiş canlarım çok sevindim inanılmaz rahatladım inşallah hayırlısıyla hepimizin sağlıklı bebişleri olur canlarım:ehi:

canım sevindim sizin adınıza, çok şükür sorun yokmuş. ben de eşimin bu testi yaptırmasını istiyorum ama nereye gitmesi gerektiğini ve ne tür işlemler yaptırması gerektiğini bilmiyorum. bana anlatabilir misin lütfen?

Geri