Yazgulu24
Hamiş Melek
YAZGÜLÜ
sen de beğenirsin görsen heheheheheh
Begenirim begenirim kiz niye begenmiyim 🙂 Bende rastladimmi diye bakacaktim hihihih 🙂
YAZGÜLÜ
sen de beğenirsin görsen heheheheheh
bende iyiyim çok şükür.uğraşıyoruz işte. sorma uykularımı eşim de uyuya uyaya büyütücen çocuğu diye dalga geçiyor.🙂
sen nasılsın gezmelerdeymişin
I
Ya bende 12 aydir folik asit kullaniyorum burda hamis kalmak istiyorum dedigin anda ilk soyledikleri sey zaten folik asite baslaman.. Ama bir yerde okudum kilo aldiriyormus diye dogrumu acaba? Birde hamisligin ilk 3 ayinda mutlaka folik asit almak lazimmis..
İnşallah yazgülüm belki ben de iyi haberlerle dönerim doktorumdan..
Begenirim begenirim kiz niye begenmiyim 🙂 Bende rastladimmi diye bakacaktim hihihih 🙂[/QUOözelden mail adresi verene resim bedava🙂 kampanya yaptım yazgülüm🙂
Canım benim , hakkında hayırlısı olur inşaallah....Listeye bekliyoruz en kısa zamanda
bana ne yaa , çok uyuyunca kız olur diyolarr 🙂
kız bu mu yaşlı halin , çıtır çıtırsın maaşallah 🙂
bu ara o kadar çok telaşımız varki,çocuğu düşünmeye fırsat kalmıyor.gerçi bizim kocadada iş yok ya,neyse yani.telaştan aklına başka şeyler yapmak gelmiyor.vardır 1 hayır.Iyi aksamlar canim hosgeldin..
Nasilsin gorusmeyeli?
Valla bende ozlemistim geldim kaynatiyoruz bugun.. Bugun uzulmek yok diye karar aldim az once 🙂
Insallah yararini gorursun canim sogan kurunun..
Ya bende 12 aydir folik asit kullaniyorum burda hamis kalmak istiyorum dedigin anda ilk soyledikleri sey zaten folik asite baslaman.. Ama bir yerde okudum kilo aldiriyormus diye dogrumu acaba? Birde hamisligin ilk 3 ayinda mutlaka folik asit almak lazimmis..
bu ara o kadar çok telaşımız varki,çocuğu düşünmeye fırsat kalmıyor.gerçi bizim kocadada iş yok ya,neyse yani.telaştan aklına başka şeyler yapmak gelmiyor.vardır 1 hayır.
chatlakımın vurduuuu yerde gül biter..zaten beni dövdüydü bi süre önce bi umutsuz anımda🙂 biliyorum tadını o yüzdenKizlar simdi sizi Chatlagin sevkatli ellerine birakip guzel bir seans uygulatacagim haaa benden soylemesi 🙂 Beni meraktan catlatcak bunlar :n028::n028: