Gunaydin citir leblebimmmm nasilsin?
merhaba meleklerim..iyisinizdir umarım bugün doktor kontrolüm var bir sıkıntı çıkmadan inşallah bebeğimi görürüm..3lü testim yapılacak heyecan verici doğrusu..
merhaba meleklerim..iyisinizdir umarım bugün doktor kontrolüm var bir sıkıntı çıkmadan inşallah bebeğimi görürüm..3lü testim yapılacak heyecan verici doğrusu..
sağol teyzesi bizde öpüyoruz sizi kocaman sağolun iyiki varsınız...çıtır leblebin yesin seniiiiiii :laugh:
tatlımm ne güsel bi heyecan bu
rabbim bizede yaşatsın inş...
bi sorun çıkmaz allahın izniyle merak etmeee
bebişe selam teyzelerinden 🙂
tamam canım gelince yazarım foruma bu arada bulantılar bir hafta oldu geçti Allahım okadar mutluyumki hiç geçmicek gibiydi meğer hep derlerya biranda kesiliverir sende hayret edersin hakikaten öyle oluyormuş..Merhaba canim hosgeldin.. ALlahin izni ile birsey cikmaz insallah canim.. bizleride haberdar et durumdan..
Nasilsin? Bulantilarin falan gectimi biraz?
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ 

sağol teyzesi bizde öpüyoruz sizi kocaman sağolun iyiki varsınız...
tamam canım gelince yazarım foruma bu arada bulantılar bir hafta oldu geçti Allahım okadar mutluyumki hiç geçmicek gibiydi meğer hep derlerya biranda kesiliverir sende hayret edersin hakikaten öyle oluyormuş..
gunaydin kizlar nasilsiniz sira bana geliyor ve cok korkuyorum arkadaslar rabbim hakkimizda hayirlisiniz versin