Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba canim hosgeldin.. iyiyiz cok sukur ya sen nasilsin? Var mi bir gelisme?

hoşbuldum canımmm ben de iyiyim sağol, regl hala yok ama dayanamadım az önce test yaptım. çıkmadı, sence daha beklemeli miydim? ya da sabah yapsam daha mı iyi olurdu?

iyiyiz kurabiyem asıl sen nerelerdesin bakalm ?
ah ahhh ben okuldaydım geldim sonra buraya hemen 🙂

geldim geldim bende yemek yedim az daha düşcektim yine noluyo ya bana bebişlere bişi olcak diye ödüm koptu daha tutup tutmadığı bile belli diil zaten

hosgeldin canim afiyet bal seker olsun.. yarasin guzelime.. aman Allah korusun dikkat et bu aralara kendine.. Kiz bebislere yazmissin yoksa ikiz falan mi olacak?... ne guzel olur kiz insallah cifter cifter tutunmuslardir meleklerin..

hosgeldin canim afiyet bal seker olsun.. yarasin guzelime.. aman Allah korusun dikkat et bu aralara kendine.. Kiz bebislere yazmissin yoksa ikiz falan mi olacak?... ne guzel olur kiz insallah cifter cifter tutunmuslardir meleklerin..

inş fıstıklı kurabiyem ağzından bal akıyo damladı damlıycak 3tane transferim var şuan inş tutmuştur inşş hepimizin en kısa zamanda bebişi olur bitanemmmmmmm

hoşbuldum canımmm ben de iyiyim sağol, regl hala yok ama dayanamadım az önce test yaptım. çıkmadı, sence daha beklemeli miydim? ya da sabah yapsam daha mı iyi olurdu?

ah ahhh ben okuldaydım geldim sonra buraya hemen 🙂

Canim test yapmadan once kac saat tuvaletini tuttun? yani mesela yarim saat - 1 saat falansa cikmaz zaten.. O yuzden sabah idrari daha garanti oluyor diyorlar ya... birde yaptigin teste iyice isikta 10-15 dk sonra tekrar bak silik falan cizgi var mi diye canim..

inş fıstıklı kurabiyem ağzından bal akıyo damladı damlıycak 3tane transferim var şuan inş tutmuştur inşş hepimizin en kısa zamanda bebişi olur bitanemmmmmmm

Insallah canim insallah.. meleklerinden en azindan biri tutunsun insallah guzelim..

Aminnnnn... bu ay biraz daha umutluyum gecen aya bakaraktan ama yinede kismetten ote yol yok biliyorsunuz.. bekleyip gorecegiz..

canım benim yorulmuşsundur kyamam ben sana günün geçmişmiydiki senin test yaptın tatlım

evet yoruldum valla 🙂 canım benim günüm 12 siydi, yani gecikmedeki 3. gün... ama geçen ay da gecikme yaşamıştım.

Canim test yapmadan once kac saat tuvaletini tuttun? yani mesela yarim saat - 1 saat falansa cikmaz zaten.. O yuzden sabah idrari daha garanti oluyor diyorlar ya... birde yaptigin teste iyice isikta 10-15 dk sonra tekrar bak silik falan cizgi var mi diye canim..

tutmadım 🙂 1 ya da 1 buçuk saat önce gitmiştim. aklımda kalacağına yapayım dedim, stres yaparım gecikir daha da diye canımmm. ayyy banyoya bıraktım çıkmadı diye 🙁(( yani hala regl gelebilir ben en iyisi bekleyeyim. bu arada ateş ölçmüyorum ama sabah yataktan kalkmadan bugün ölçtüm 36.6 çıktı. bekleyeyim daha iyi.

Geri