bende ıyıyım uykusuzluk bacak bel agrısı ugrasıyorumhoşgeldin hamişim biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl 🙂
bende ıyıyım uykusuzluk bacak bel agrısı ugrasıyorumhoşgeldin hamişim biz iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl 🙂
hosbulduk bende ıyı dıyelım ıyı olsun artık uykusuzluk basladı sersem sersem gezıyorum ortalıkta
evet 8 hafta kaldı. amıncanım çok üzüldüm bende regl oldum hemde erkenden napalım canım hayırlısı böyleymiş
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım hamişliksenin doğuma az kaldı heralde tatlım hayırlısyla Allah snada sağlıklı doğum nasip etsin
bende ıyıyım uykusuzluk bacak bel agrısı ugrasıyorum
oylede ben hep hamıle kaldıgımda ılkı gıbı olacak sandım bunda cok cekıyorum cnmeeee artık çok normal dogum zamanın yaklastı ınsallah sag salım kucagına alıcaksın canım
amın cnm ınş sızlerınde dogum haberlerını alacamooo doğum yaklaştı ondan oo allah sağ sağlim kucağna almak nasip etsin inş kolay doğum yaparsın inş
rabbim kolay dogum nasip etsin insallah sagliklica kucagina alirsin canimoylede ben hep hamıle kaldıgımda ılkı gıbı olacak sandım bunda cok cekıyorum cnm
evet 8 hafta kaldı. amın