izgil85
Hamiş Melek
hoşgeldin kuşum nasılsın bugün şehnazın günü dua saatimiz......selam kızlar ben geldim
hoşgeldin kuşum nasılsın bugün şehnazın günü dua saatimiz......selam kızlar ben geldim
tam kociş, doyurdum şu benim meraklı komşum varya o geldi az önce geçirdimhoşgeldin tatlı şey seni özledim kıssss sensiz sessis sessiz forum sessiz ben sessiz naaptın doyurdunmu kocişini
canımm benimmmm
Hg canım
hoşbulduk canım
Aklımızda tatlım, ettik inş tutar
hoşgeldin tatlı şey seni özledim kıssss sensiz sessis sessiz forum sessiz ben sessiz naaptın doyurdunmu kocişini
hoşgeldin canım naslsın
hoçbulduk canım iyi şimdi doktordan geldim bebek için tadavi olcam sen nasılsın
ettik fıstık etmeye devam ediyorum ben canım o benim tatlı şeker ablam etmem ben ona hiç
canımm benimmmm
hoşbulduk fıstıgımhepiniz hosgeldiniiiiiiiizzzzzzzz... fistiklarrrr
iyiyim canım ne günü anlamadımhoşgeldin kuşum nasılsın bugün şehnazın günü dua saatimiz......
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy annecik hoşgeldin nasıl geçti kıssss yoksa erkenmi oldukızlar şimdi geldim..
canım benim şehnazın bugün aşılaması olacaktı saat 4 te onun için dedimiyiyim canım ne günü anlamadım
canım benim mümkün olduğunca az hareket et hatta şimdi dik bacakları yat olurmu kuşum ohhhh ooohhhhh maşallah maşallahbiraz sonra çıkıcam..kendimi çok kasmışım..işlem bitince dövülmüş gibi oldum..bütün gün çarpıntıyla dolaştım heyecandan..bi size haber vereyim dedim
aşılamam oldu şükürler olsun..şimdi bekleyeceğiz..14-16 gün sonra adet olmazsam bakıcaz işte..hepinizin duaları için çok teşekkür ederim..siz hepiniz benim canımsınız..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..