Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hg canım

hoşbulduk canım
Aklımızda tatlım, ettik inş tutar

hoşgeldin tatlı şey seni özledim kıssss sensiz sessis sessiz forum sessiz ben sessiz naaptın doyurdunmu kocişini

hoşgeldin canım naslsın

hoçbulduk canım iyi şimdi doktordan geldim bebek için tadavi olcam sen nasılsın

ettik fıstık etmeye devam ediyorum ben canım o benim tatlı şeker ablam etmem ben ona hiç

canımm benimmmm

hepiniz hosgeldiniiiiiiiizzzzzzzz... fistiklarrrr
hoşbulduk fıstıgım

biraz sonra çıkıcam..kendimi çok kasmışım..işlem bitince dövülmüş gibi oldum..bütün gün çarpıntıyla dolaştım heyecandan..bi size haber vereyim dedim
aşılamam oldu şükürler olsun..şimdi bekleyeceğiz..14-16 gün sonra adet olmazsam bakıcaz işte..hepinizin duaları için çok teşekkür ederim..siz hepiniz benim canımsınız..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

biraz sonra çıkıcam..kendimi çok kasmışım..işlem bitince dövülmüş gibi oldum..bütün gün çarpıntıyla dolaştım heyecandan..bi size haber vereyim dedim
aşılamam oldu şükürler olsun..şimdi bekleyeceğiz..14-16 gün sonra adet olmazsam bakıcaz işte..hepinizin duaları için çok teşekkür ederim..siz hepiniz benim canımsınız..hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
canım benim mümkün olduğunca az hareket et hatta şimdi dik bacakları yat olurmu kuşum ohhhh ooohhhhh maşallah maşallah:nazar:

Geri