canım sen geldin bu seferde benim kociş yemek istedi iyimiii neyse hallattim işimi geldim
ayy evde yokum desydin keşke almaydıniçeri
izgil o komsudan benimde var bacim ben evden kovdum dahada gelemiyor salak tam maldi ya hic ugrasma kov gitsin bacim
canım benim kyamam sana inş tutar inşallah sen git dinlen iyice rabbim sağlıklı bir bebek olsun kucağında uyusun inşş
ayyyyyyyyyyyyy ne sinir kadınmş yaaaa saçını başin yolsaydın bidaha gelme desydin gıcık oluyorum böle insanlara sanki veren mevlam diğilmiş davranmıyolarmıı bana öle senin neden yok düşünmüyoruz diyorum neden düşünmüyosum kaç yıl oldu sen evlanneli benim daha bebek yokmu var sandığa sakladımm bayramlarda çıkarıyorummm töbe töbeee açtırdn bana bayrmalık ağzımı balm görüyomusun sinirim taban yaptı gene
allah kaç desen onu bile bilmez belkide töbe töbe yol bacım hatta benide çağır beraber yolalm o cadıdy
gül güle canısı
ayyyy nekadar kötü oluyo diymi tatlım ya rabbim inş böyle bir acı birdaha yaşatmaz sana bebeişini sağlıcakla kucağına alırsın güzelim
gül güle canımmm
kesin senin durumu öğrenmek için masus gitmemeişdir meraktan çatlamasın diyee
aminnnn bitanem haklısın valla aşkmız yanımızda kısss ben bugün regl oldum genede moralim taban yatptı maşşallah
bende çatlamasına çatlıyorum da negatif çıkarsa çooook üzülücem pozitif çıkarsada bu seferki de düşerse diye korkucam
çok kötüyüm çoooook