Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tam 10 aydır büyük mücadele verdim, kimi zaman üzüldüm kimi zaman depresyona girdim... gözyaşlarım zor dinmişti.

Rabbim dualarımı ve sizin dualarınızı kabul etti. Galiba hamileyimmmmmm.

canım sen geldin bu seferde benim kociş yemek istedi iyimiii neyse hallattim işimi geldim

ayy evde yokum desydin keşke almaydıniçeri

izgil o komsudan benimde var bacim ben evden kovdum dahada gelemiyor salak tam maldi ya hic ugrasma kov gitsin bacim

canım benim kyamam sana inş tutar inşallah sen git dinlen iyice rabbim sağlıklı bir bebek olsun kucağında uyusun inşş

ayyyyyyyyyyyyy ne sinir kadınmş yaaaa saçını başin yolsaydın bidaha gelme desydin gıcık oluyorum böle insanlara sanki veren mevlam diğilmiş davranmıyolarmıı bana öle senin neden yok düşünmüyoruz diyorum neden düşünmüyosum kaç yıl oldu sen evlanneli benim daha bebek yokmu var sandığa sakladımm bayramlarda çıkarıyorummm töbe töbeee açtırdn bana bayrmalık ağzımı balm görüyomusun sinirim taban yaptı gene

allah kaç desen onu bile bilmez belkide töbe töbe yol bacım hatta benide çağır beraber yolalm o cadıdy

gül güle canısı

ayyyy nekadar kötü oluyo diymi tatlım ya rabbim inş böyle bir acı birdaha yaşatmaz sana bebeişini sağlıcakla kucağına alırsın güzelim

gül güle canımmm

kesin senin durumu öğrenmek için masus gitmemeişdir meraktan çatlamasın diyee

aminnnn bitanem haklısın valla aşkmız yanımızda kısss ben bugün regl oldum genede moralim taban yatptı maşşallah

bende çatlamasına çatlıyorum da negatif çıkarsa çooook üzülücem pozitif çıkarsada bu seferki de düşerse diye korkucam
çok kötüyüm çoooook

canım benim i,nş pozitiff çıkar[/quote]

ne diyecek bacım bi süre sormadı bende hayret ettim galiba günümü karıştırdı diyecektimki hoooop regl olup olmadığımı sordu aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy bu karı beni öldürcek ama en azından ne kadarda kolay hamile kaldığı yaptığı doğumları anlatmadı hanımefendi daha evlendiği ay hamile kalmış ama düşürmüş neyse hemen arkasından bi daha hamile kakmış onu doğurmuş doğru düzgün regl olmadan hemen bi daha hamile kalmış 2 çocuğu çok zor büyütmüş neyse spiral taktırmış onunla bile hamile kalmış ama aldırmış ooooofffffffffffffff ooooooooooooooofffffffffffffff daha neler neler bigün elimde kalacak o yumurtalıkları heeeeeeeeeeeeee

:kafa:Izgilim,bekle geliyorum kizim.Senin komsuna bunu yapicam.ayy pes yaa...

yani ayşegül duruyon duruyon bi giriyon bütün sayfayı dolduruyon kısssss senin yazıları bi alıntı yapsam koyacak yer yok......
ne biliyim bacım nası olcak bu karıla ben anladım...nasıl bi imtihandır çözemedim Rabbim dayanma gücü versin ben böyle insan ne duydum ne gördüm heeeee insanlarada ters bi laf söylüyemem .......... offfffffffffff delirtecek bu karı

Geri