Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

simdi hep dua ediyoruz ya, insallah regl olmayiz diye... bundan 20 sene sonrada, yine hepimiz burda bu seferde insallah regl oluruz diye dua edermi$iz... Meneposa girmemek icin 🙂)))

heeeeee bacım bu ay çok pis çalışcam heeeeee😀
aynen bacım yaaaa imkanım olsa tutayım ellerinden götüreyim bi tanıştırayım ammmmaaa.....nasıl olcak bilmem
şaka bir yana Rabbim nasip ettikten sonraaaaa ooooooo bize sadece Rabbim nasip et demek düşer....(amiiin)
ben aysegüllede senlede fena azim görüyorum kesin süper haberler alicam sizden ha 🙂

kızlar ben çıkıyorum işlerim çok yoğun ara ara girer laf atarım size kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn öpüyorum sizi.... Bol hamişli günler olsun inşallaaaaaaaaaaaahhhh.......

simdi hep dua ediyoruz ya, insallah regl olmayiz diye... bundan 20 sene sonrada, yine hepimiz burda bu seferde insallah regl oluruz diye dua edermi$iz... Meneposa girmemek icin 🙂)))
heeeeee bacım aynen öle olur yaaaaaaaaaa😀
birbirimize adet söktürücü kürler söyleriz 😀
o zamanda hani şu milletin kazala olan çocuklar varya işte😀 olmasın diye dua ederiz

aysegülüm bacim valla bekliyorum regl olmayi cnm ümidim hic yok yarin birgün kesin olurum bakalim rabbim umarim dularimi kabul eder 12 sinde olmam gerek ama hayirlisi ins olmam ya 🙁

inşş bacımmm yaa inşş hamiş olursunnn dualarım seninleeeee

heeeeee bacım bu ay çok pis çalışcam heeeeee😀

aynen bacım yaaaa imkanım olsa tutayım ellerinden götüreyim bi tanıştırayım ammmmaaa.....nasıl olcak bilmem
şaka bir yana Rabbim nasip ettikten sonraaaaa ooooooo bize sadece Rabbim nasip et demek düşer....(amiiin)

evwtt talımm yeterki rabbim istesin ol desin olur bize düşen bol bol çalışıppp dua edip okunmuş pirinçleri yiyip sınıvı geçip organik mercimek diploması nı almakkk

hadii herkesi bol bol ders çalışmaya davet ediyorummmmmm

Canım bu kürü hangi günler kaç gün yapacağız

cozyyy bakıyorumm daa ne selam ne kelamm küsersem sana görürsünn bir hoş geldin demedinn yaaaa

Geri